Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Flavius Stoican după despărţirea de Dinamo: "Ce mai este corect în lumea asta?". Ce spune despre jucătorii "câinilor"

Reacţia lui Flavius Stoican după despărţirea de Dinamo: "Ce mai este corect în lumea asta?". Ce spune despre jucătorii "câinilor"
Comentarii

La o zi după ce conducerea lui Dinamo a încercat să-l demită, Flavius Stoican şi-a anunţat plecarea de pe banca tehnică a "câinilor". Păstrat la echipă doar după revolta jucătorilor, antrenorul de 45 de ani a decis, în cele din urmă, să plece de la clubul din Ştefan cel Mare.

"Am oprit colaborarea cu această echipă pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor, ei vor înţelege de ce. Cred în aceşti băieţi, le doresc multă baftă, pentru că merită toate aprecierile oamenilor de fotbal, indiferent dacă mai greşesc sau nu, pentru că fac şi lucruri bune.

Pentru mine a fost ceva deosebit ce s-a întâmplat marţi, în sala de conferinţe, când i-am anunţat că vor înceta relaţiile cu mine. Ce mai este corect în lumea asta? Vă rog să mă înţelegeţi, multă baftă. Nu am lacrimi în ochi, dar nu e un moment după care să faci nuntă, însă învăţ din toate.

Am luat o decizie, nu mai contează acum dacă îmi pare rău sau nu. Eu sunt foarte aproape, voi fi foarte atent la ce vor face ei, pentru că jucătorii merită toată susţinerea. Cinste lor, bravo lor, să nu uite toţi oamenii că artizanii principali ai unei echipe sunt jucătorii. Buni, răi, trebuie să-i încurajezi" , a declarat Flavius Stoican.

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

"Mulţumim, Flavius Stoican!

Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviştilor, o victorie, două remize şi cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviştilor, îi mulţumim fostului antrenor pentru ataşamentul faţă culorile clubului şi îi transmitem mult succes în carieră!

Aici e Dinamo!", a anunţat Dinamo Bucureşti într-un comunicat.

Dinamo începe play-out-ul de pe poziţia a 14-a, loc de baraj, cu nouă puncte, la opt lungimi de FCU Craiova 1948, cea care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1, dar peste Academica Clinceni şi Gaz Metan, care ocupă locurile direct retrogradabile. 

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare