Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM şi Dică vor să-l împiedice pe Gigi Becali! Vrea să renunţe la încă un fotbalist de la FCSB: "Ultimul cuvânt îl are patronul" | EXCLUSIV

MM şi Dică vor să-l împiedice pe Gigi Becali! Vrea să renunţe la încă un fotbalist de la FCSB: "Ultimul cuvânt îl are patronul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele informaţii despre situaţia fotbalistului pe care l-a dorit transferat la echipă în această vară. Conducătorul a recunoscut că finanţatorul Gigi Becali va avea ultimul cuvânt.

Ce părere au MM Stoica şi Nicolae Dică despre fotbalistul pe care nu-l mai vrea Gigi Becali

Gigi Becali a deblocat transferurile la FCSB odată cu instalarea lui Nicolae Dică. Echipa bucureşteană a început prin a-şi întări linia defensivă şi a punctat prin venirile lui Dawa şi Bouhenna. Totuşi, fostul apărător central de la Sepsi a intrat rapid în dizgraţia lui Gigi Becali, după 248 de minute. 

Odată cu greşelile comise în FCSB - Chindia Târgovişte, scor 3-2, Rachid Bouhenna şi-a atras critici din partea lui Gigi Becali. „Sunt unele lucruri, câteodată, e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice. Mai bine îţi vezi de treabă, de ce să îl încerci pe spinarea ta, să dai de belele?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena

Mihai Stoica a făcut anumite precizări în privinţa lui Rachid Bouhenna, care are probleme medicale. Deşi staff-ul echipei şi-ar dori să se bazeze în continuare pe fundaşul central sosit în urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali va avea ultimul cuvânt. 

Managerul general a recunoscut că va încerca să-i asigure continuitatea lui Rachid Bouhenna la FCSB. 

"Bouhenna se antrenează separat. El şi Dumiter s-au antrenat azi separat. Absolut din motive medicale. După meciul cu Chindia, el a acuzat nişte dureri şi de atunci se antrenează separat. Din punctul nostru de vedere, al antrenorilor şi al nostru, celor din staff, există înţelegere (n.r - pentru Bouhenna). 

Ultimul cuvânt îl are patronul. Dacă noi reuşim să-l convingem că el ne va putea ajuta, vom încerca. Dacă Gigi e clar chitit să nu mai facă parte din lot... ideea e că a făcut nişte greşeli. Bine că am câştigat cu Chindia, până la urmă, dar cu Rapid am pierdut", a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Ivan Mamut, Claudiu Keşeru, Andrei Miron, Paulo Vinicius, Dragoş Nedelcu, Andrei Burlacu sau Cătălin Straton sunt ceilalţi fotbalişti pe care Gigi Becali nu i-a mai dorit la FCSB. 

FCSB şi-a conturat centrul apărării cu Dawa şi Tamm, fundaşi centrali care l-au impresionat pe finanţator şi care le-au luat faţa lui Bouhenna sau Haruţ. 

Afla mai multe despre: bouhennafcsbgigi becalinicolae dicatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare