Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absent de ultim moment pentru FCSB în deplasarea de la Viking: ”A simţit o problemă”. Noutăţi despre Olaru: ”Şi-a acceptat amenda” | EXCLUSIV

Absent de ultim moment pentru FCSB în deplasarea de la Viking: ”A simţit o problemă”. Noutăţi despre Olaru: ”Şi-a acceptat amenda” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se va deplasa în Norvegia pentru returul cu Viking, din play-off-ul Conference League. Scorul din tur, 1-2, nu este favorabil vicecampioanei României, dar Nicolae Dică şi elevii săi vor face tot posibilul să câştige şi să obţină calificarea în faza grupelor.

Totuşi, misiunea roş-albaştrilor în Norvegia este cu atât mai dificilă cu cât Darius Olaru, unul dintre cei mai importanţi jucători va fi indisponibil din cauza unei suspendări ca urmare a cartonaşului galben încasat în meciul tur.

Absent de ultim moment pentru FCSB în deplasarea de la Viking: ”A simţit o problemă”

Dar Mihai Stoica a anunţat încă o absenţă din lotul condus de Nicolae Dică. Managerul general al FCSB a transmis că Vali Creţu a acuzat o problemă medicală şi nu va face deplasarea în Norvegia alături de restul echipei.

Totuşi, Mihai Stoica a dat asigurări că postul de fundaş dreapta este acoperit pentru returul de foc cu Viking, post pe care ar putea juca puştiul Pantea sau nou-venitul Boboc.

De asemenea, oficialul FCSB-ului a oferit noutăţi şi cu privire la situaţia lui Olaru.

”Creţu a simţit o problemă în zona inghinală.  El nu va face nici deplasarea. Din fericire, sunt soluţii acolo (n.r. Alexandru Pantea şi Boboc).

Gigi cam dă din casă, ca de obicei (n.r. despre declaraţiile lui Becali despre Creţu). Aşa este, el oricum nu era prima variantă pe post. E a treia variantă pe post, dar asta se poate schimba.

Bouhenna şi Dumiter s-au antrenat separat, tot din motive medicale, absolut. A doua zi după meciul cu Chindia, Bouhenna a acuzat nişte dureri, iar de atunci s-a antrenat separat.

Din punctul nostru de vedere, al antrenorilor si al staff-ului, există înţelegere, dar ultimul cuvânt îl are patronul. Noi vom încerca să-l ajutăm. Dacă Gigi decide că el nu poate face parte din lot... El a făcut nişte greşeli, bine că s-a câştigat acel meci cu Chindia.

Şi Olaru rămâne să se antreneze acasă, are meci duminică. De ce să mai vină acolo? Degeaba?! Olaru şi-a acceptat amenda”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Returul dintre Viking şi FCSB va avea loc joi, 25 august, de la ora 20:00, şi va fi în format live text pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbconference league 

viewscnt
Articole similare