Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă concretă: 5 milioane €! Se negociază transferul carierei. Becali, implicat

Ofertă concretă: 5 milioane €! Se negociază transferul carierei. Becali, implicat

Stranieri

Comentarii

Se negociază transferul carierei pentru Alexandru Cicâldău (25 de ani), în Serie A, la Sampdoria, echipă care a făcut o ofertă concretă de pentru mijlocaşul român.

Sampdoria se află în negocieri cu Galatasaray pentru transferul lui Alexandru Cicâldău în Serie A şi a făcut o ofertă concretă: 5 milioane de euro pentru semnătura lui Cicâldău, pe care turcii au plătit 6,5 milioane de euro în vara lui 2021, celor de la U Craiova.

Ofertă concretă: 5 milioane €! Se negociază transferul carierei. Becali, implicat

La doar un an de când a semnat cu Galatasaray, Alexandru Cicâldău poate pleca în Serie A, la Sampdoria. În aceste zile se negociază transferul carierei pentru Cicâldău. Dacă şefii celor două cluburi ajung la un acord în privinţa sumei de transfer, Giovanni Becali va fi implicat pentru a-i face un contract "beton" lui Cicâldău la Sampdoria.

Sampdoria a făcut o ofertă concretă şi a pus pe masă cinci milioane de euro pentru a-l lua pe Alexandru Cicâldău de la Galatasaray, scrie Tuttosport. Sursa citată nu precizează cu exactitate dacă oferta a fost rezuată sau nu, dar că Galatasaray îşi doreşte 7,5 milioane de euro în schimbul mijlocaşului român.

Aşadar, cele două cluburi ar putea ajunge la un acord în jurul acestei sume, pentru ca Galatasaray să-şi recupereze investiţia făcută în urmă cu un an.

Nu este prima dată când presa din Italia discută depsre transferul lui Alexandru Cicâldău la Sampdoria. Clubul genovez îl doreşte de mai mult timp pe mijlocaşul crescut de Gică Hagi la Constanţa. Încă de la începutul lui 2022 au existat contacte între Sampdoria şi Galatasaray, dar atunci clubul turc a solicit 8 milioane de euro.

  • 5 - cinci minute a jucat Alexandru Cicâldău într-un singur meci în acest sezon la Galatasaray, în care nu s-a făcut remarcat

Crescut la academia lui Gică Hagi, Alexandru Cicâldău a jucat pentru Viitorul (actuala Farul), U Craiova şi Galatasaray. Sezonul trecut, mijlocaşul cu prezenţe în tricoul echipei naţionale a României a strâns 41 de meciuri în toate competiţiile pentru formaţia "CimBomBom", timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat patru pase decisive.

7,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru cicaldautransferofertasampdoriagalatasaray 

viewscnt
Articole similare