Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău nu a uitat de unde a plecat! Cuvinte mari pentru Gheorghe Hagi: ”Dacă nu era el, nu eram ce sunt astăzi!”

Alexandru Cicâldău nu a uitat de unde a plecat! Cuvinte mari pentru Gheorghe Hagi: ”Dacă nu era el, nu eram ce sunt astăzi!”
Comentarii

Alexandru Cicâldău a ajuns în vara anului trecut la Galatasaray. Formaţia din Istanbul a plătit 6,5 milioane de euro Universităţii Craiova în schimbul mijlocaşului de 24 de ani.

Alexandru Cicâldău nu uită de unde a plecat! Cuvinte mari pentru Gheorghe Hagi: ”Dacă nu era el, nu eram ce sunt astăzi!”

Cicâldău a marcat patru goluri şi patru pase decisive în 41 de meciuri disputae pentru Galatasaray în acest sezon.

Ajuns în fotbalul mare, Cicâldău nu uită de unde a plecat! Recent, într-un interviu acordat în Turcia, jucătorul a a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Gheorghe Hagi, căruia îi este recunoscător! 

De asemenea, fostul jucător al Universităţii Craiova a ţinut să îi mulţumească şi lui Fatih Terim, fostul său antrenor de la Galata.

”Am plecat de acasă la 12 ani. Am învăţat fotbal şi nu numai fotbal în academia domnului Hagi. Dacă nu era domnul Hagi şi academia lui, nu eram ceea ce sunt astăzi. Îi mulţumesc foarte mult pentru asta.

Îi mulţumesc şi domnului Fatih Terim pentru că a avut încredere în mine şi m-a adus aici. Am fost primit bine şi m-a ajutat să mă adaptez. Atât eu cât şi Moruţan am fost ajutaţi de toată echipa şi absolut toţi jucătorii ne-au ajutat şi ne ajută în continuare să ne adaptăm.

A trecut ceva timp de când suntem aici. Cred că am început să ne adaptăm fotbalului şi mediului din Turcia. Până la urmă nu mai suntem copii să avem nevoie de 2-3 ani de adaptare.

Toată lumea a auzit de Galatasaray. Urmăresc echipa asta încă de când Gheorghe Hagi a scris istorie aici. A fost un sentiment unic atunci când am auzit că voi fi transferat aici.  Nu cred că voi mai simţi asta vreodată”, a transmis Alexandru Cicâldău pentru A Spor.

Cicâldău, în topul celor mai bine cotaţi jucători de la Galatasaray

Cei de la CIES Football Observatory au publicat topul celor mai bine cotaţi 5 jucători care evoluează în campionatul Turciei. Pe listă se află şi cei doi fotbalişti români, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

  • Kerem Akturgoglu (23 de ani, Galatasaray) - 20,3 milioane de euro
  • Victor Nelsson (23 de ani, Galatasaray) - 14,1 milioane de euro
  • Alexandru Cicâldău (24 de ani, Galatasaray) - 13,8 milioane de euro
  • Attila Szalai (24 de ani, Fenerbahce) - 13,4 milioane de euro
  • Olimpiu Moruţan (23 de ani, Galatasaray) - 10,7 milioane de euro

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasaray 

viewscnt
Articole similare