Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă oficială! Giovanni Becali, încă un transfer mare în Vest: salariu 1,2 milioane €! | BREAKING NEWS

Ofertă oficială! Giovanni Becali, încă un transfer mare în Vest: salariu 1,2 milioane €! | BREAKING NEWS

Fotbal intern

Comentarii

Sampdoria a trimis o ofertă oficială pentru transferul lui Alexandru Cicâldău (25 de ani) de la Galatasaray. Giovanni Becali se pregăteşte, astfel, să facă încă un transfer tare în Vestul Europei, iar Cicâldău avea un salariu 1,2 milioane de euro la echipa din Serie A.

Alexandru Cicâldău este de mai multă vreme pe lista de transferuri a Sampdoriei. Clubul din Serie A îl vrea pe Cicâldău şi a trimis o oferăt oficială pentru mijlocaşul lui Galatasaray. Italienii îi oferă un salariu de 1,2 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău.

Ofertă oficială! Giovanni Becali, încă un transfer mare în Vest: salariu 1,2 milioane €! | BREAKING NEWS

Giovanni Becali se pregăteşte să facă încă un transfer importante în Vestul Europei. Sampdoria a trimis o ofertă oficială pentru a-l lua pe Alexandru Cicâldău de la Galatasaray, scrie site-ul clubdoria46.it, care anunţă că italienii îl "momesc" pe jucător în Serie A cu un salariu de 1,2 milioane de euro pe an.

Interesul Sampdoriei pentru Alexandru Cicâldău nu e nou. Încă de la începutul lui 2022 s-a scris despre interesul italienilor pentru mijlocaşul crescut de Gică Hagi. Transferul lui Cicâldău la Sampdoria este de aşteptat să se perfecteze după ce genovezii îl vor ceda pe Mikkel Damsgaard la Brentford, în Premier Leauge.

Potrivit sursei citate, antrenorul Marco Giampaolo este mare fan al jucătorilor tineri, iar Alexandru Cicâldău ete una dintre "dorinţele" sale pentru sezonul viitor.

Galatasaray a plătit 6,5 milioane de euro pentru a-l lua pe Alexandru Cicâldău de la U Craiova, iar în sezonul trecut mijlocaşul a strâns 39 de meciuri pentru turci, timp în care marcat de patru ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 7,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru cicaldau transferalexandru cicaldau oferta oficialalexandru cicaldau transfer sampdoriagiovanni becali transfer cicaldau sampdoria 

viewscnt
Articole similare