Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un jaf al fotbalului!". Norvegienii, duri cu Viking în ciuda victoriei de pe Arena Naţională

"Un jaf al fotbalului!". Norvegienii, duri cu Viking în ciuda victoriei de pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

Presa din Norvegia a catalogat drept "un jaf al fotbalului" victoria celor de la Viking (2-1) de pe Arena Naţională contra FCSB, în play-off-ul Conference League.

Viking a învins-o pe FCSB în turul play-off-ului de calificare în grupele Conference League, dar presa din Norvegia nu a privit cu ochi buni jocul echipei, chiar dacă rezultatul a fost favorabil. Presa nordică a scris că succesul obţinut de Viking a fost "un jaf al fotbalului" la cum a arătat jocul.

"Un jaf al fotbalului!". Norvegienii, duri cu Viking în ciuda victoriei de pe Arena Naţională

La câteva zile distanţă de returul decisiv pentru accederea în grupele Conference League, presa din Norvegia a scris despre victoria obţinută de Viking în tur contra FCSB. Publicaţia Dagsavisen a catalogat drept "un jaf al fotbalului" succesul obţinut de Viking, pe Arena Naţională.

Nordicii o văd pe FCSB favorită, dar anunţă că terenul sintetic le va fi un inamic redutabil roş-albaştrilor în Norvegia.

„Antrenorul Morten Jensen a indicat imediat după meci că românii încă mai sunt aproape favoriţi pentru calificare şi nu cred că este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe teren sintetic, ceea ce adversarul probabil urăşte intens, echipa are atât de mulţi jucători buni care pot exploda în orice moment.

Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. Iniţial a făcut ravagii cu Viking. I-a învârtit pe cei de la Viking şi a ajuns în situaţii periculoase. Într-un final au reuşit să-l blocheze mai mult, dar dacă suntem complet sinceri a fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la Bucureşti, în ciuda unui plan de joc bun. FCSB a trimis de două ori în bară şi mult mai multe şanse decât Viking”, au scris cei de la Dagsavisen.

Meciul Viking - FCSB se joacă joi, de la ora 25 august, de la 20:00, la Stavanger. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbvikingnorvegiajaf 

viewscnt
Articole similare