Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discurs dur despre valoarea fotbaliştilor români: "Trăim datorită impresarilor. Galata nu ştie cum să scape de Moruţan şi de Cicâldău"

EXCLUSIV | Discurs dur despre valoarea fotbaliştilor români: "Trăim datorită impresarilor. Galata nu ştie cum să scape de Moruţan şi de Cicâldău"
Comentarii

FCSB a pierdut meciul tur cu norvegienii de la Viking, scor 1-2, în play-off-ul Conference League, iar acum vicecampioana României pare tot mai departe de grupele competiţiei.

După un nou rezultat dezamăgitor înregistrat de echipa sa în actuala stagiune, Gigi Becali n-a mai stat pe gânduri şi şi-a criticat din nou jucătorii. Tavi Popescu a fost principala ţintă a patronului roş-albaştrilor.

"Tavi Popescu traversează o perioadă foarte slabă, nu ştiu care ar fi adevărata lui valoare. Doar stau şi mă gândesc, în momentul în care joci în Europa şi ai evoluţii slabe, în momentul în care joci la naţională şi ai evoluţii slabe, nu ştiu care mai e valoarea lui. Din câte ştiu, Tavi Popescu nu are nicio ofertă la ora actuală.

Se spune despre jucătorii FCSB-ului că nu joacă la adevărata lor valoare, dar întrebarea mea este care e, de fapt, adevărata lor valoare? Fotbalul românesc încă trăieşte datorită impresarilor, impresarii îşi fac treaba extraordinar. Galatasaray a dat câteva milioane bune pe Cicâldău şi pe Moruţan, iar acum nu ştie cum să scape de ei.

La fel, Man şi Mihăilă la Parma, mai sunt şi alte exemple. Cam asta e valoarea noastră, valoarea fotbaliştilor români" , a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

Articol semnat de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: galatasaray 

viewscnt
Articole similare