Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O primă repriză perfectă!". Reacţia lui Cicâldău după ce a dat un assist contra Barcelonei

"O primă repriză perfectă!". Reacţia lui Cicâldău după ce a dat un assist contra Barcelonei

UEFA Europa League

Comentarii

Alexandru Cicâldău (24 de ani), autorul unui assist în meciul Galatasaray - Barcelona 1-2, a reacţionat după partida contra catalanilor.

"O primă repriză perfectă!". Reacţia lui Cicâldău după ce a dat un assist contra Barcelonei

Cicâldău a aprins speranţele fanilor lui Galatasaray, contra Barcelonei, după assist-ul perfect pentru Marcao, care a deschis scorul la Istanbul. Golul căpitanului de la Galata nu a fost, însă, suficient pentru calificarea în sferturile de finală din Europa League.

Pedri şi Aubameyang au marcat pentru Barcelona şi au întors scorul. La finalul meciului, Alexandru Cicâldău a vorbit despre partidă.

„Cred că am făcut o primă repriză perfectă, ţinând cont şi de adversar. Sigur este una dintre cele mai bune echipe din lume la ora actuală. A doua repriză să spun că a fost puţină oboseală, dar cred că această oboseală a fost pentru că ei ţineau meci şi pasau. Nu ştiu, am pierdut până la urmă, nu pot să spun că a fost cel mai important meci al carierei. Mă bucur că am fost titular şi am dat totul să-mi ajut echipa, sunt sigur că vor mai veni astfel de momente.

Barcelona este renumită pentru posesia pe care o are, indiferent cu ce adversar joacă. S-a văzut şi astăzi că au o posesie superioară. Acesta este target-ul meu, să joc cu asemenea echipe, să joc la un asemenea nivel. Sunt foarte fericit la Galatasaray, este primul meu an în afara României şi trebuie să muncesc în continuare.

M-a împins (n.r. - Jordi Alba), dar nu cred că se poate da aşa uşor penalty. Este foarte important, două legende ale ambelor cluburi. Domnul şi Hagi a şi contribuit la cariera mea ca şi fotbalist, îi mulţumesc. Fără el şi fără academia lui, nu aş fi ajuns aici!”, a spus Alexandru Cicâldău, conform sport.ro.

Barcelona s-a calificat în sferturile de finală din Europa League după 2-1 la general cu Galatasaray. În prima manşă, pe Camp Nou, catalanii au remizat contra turcilor, 0-0.

Afla mai multe despre: cicaldaugalatasaraybarcelonaeuropa league 

viewscnt
Articole similare