Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Pe urmele lui Rareş Ilie. Clubul din Ligue 1, ofertă concretă: 2,5 milioane €!

ALERTĂ | Pe urmele lui Rareş Ilie. Clubul din Ligue 1, ofertă concretă: 2,5 milioane €!galerie foto

Superliga

Comentarii

Malcom Edjouma (25 de ani) poate pleca pe urmele lui Rareş Ilie. Clubul din Ligue 1, Toulouse, a făcut o ofertă concretă de 2,5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului francez.

FCSB poate trimite un jucător pe urmele lui Rareş Ilie, în Ligue 1. Malcom Edjouma a intrat pe lista de transferuri a lui Toulouse şi francezii au făcut o ofertă concretă: au pus pe masa lui Gigi Becali 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Edjouma, însă se pare că suma nu este de ajuns.

ALERTĂ | Pe urmele lui Rareş Ilie. Clubul din Ligue 1, ofertă concretă: 2,5 milioane €!

Gigi Becali l-a transferat pe Malcom Edjouma la FCSB în schimbul a 330.000 de euro, de la FC Botoşani, şi poate face profit cu jucătorul la o scurtă perioadă de când a semnat cu formaţia roş-albastră. Malcom Edjouma a ajuns la FCSB la începutul lui 2022, după ce Gigi Becali s-a înţeles cu Valeriu Iftime.

Prestaţiile sale au atras atenţia şi, potrivit actucameroun.com, FCSB a primit o ofertă concretă de 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma. De la Toulouse, din Ligue 1, este oferta, anunţă şi de francezii de la L'Equipe în urmă cu câteva zile, astfel că Edjouma poate merge pe urmele lui Rareş Ilie, cel care a semnat cu Nice.

Potrivit sursei citate, însă, suma de oferită de Toulouse nu este pe placul lui Gigi Becali, care a anunţat că nu vrea să se despartă de Malcom Edjouma. Mijlocaşul are, însă, o clauză de reziliere de cinci milioane de euro în contractul cu FCSB şi poate pleca liber. Dacă clubul francez achită această sumă, contractul dintre Edjouma şi FCSB se "rupe" automat.

Malcom Edjouma s-a născut la Toulouse, echipă care doreşte să-l transfere şi la care au mai jucat, de-a lungul anilor, Dragoş Grigore şi Mihai Roman.

Gigi Becali vrea cinci milioane de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma la Toulouse

În momentul când a aflat de interesul lui Toulouse pentru Malcom Edjouma, Gigi Becali a transmis că nu vrea să se despartă de mijlocaş, dar clubul din Franţa îl poate lua dacă achita clauza de reziliere de cinci milioane de euro. ”Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali acum câteva zile, pentru as.ro. Francezii consideră însă că pretenţiile patronului FCSB sunt multe prea mari.

Malcom Edjouma a strâns opt partide în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: malcom edjouma oferta toulousetoulouse oferta malcom edjoumagigi becali transfer malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare