Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, un nou tun financiar? Cât vor trebui să plătească echipele franceze care îl vor pe Edjouma

Becali, un nou tun financiar? Cât vor trebui să plătească echipele franceze care îl vor pe Edjouma

FCSB

Comentarii

Edjouma a fost adus de FCSB iarna trecută, iar mijlocaşul defensiv a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB.

Malcom Edjouma a fost adus, în februarie, de FCSB de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 330 de mii de euro. De altfel, Gigi Becali a recunoscut că ar fi fost dispus să plătească o sumă chiar şi mai mare pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului de 25 de ani.

Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în perioadă trecută de mercato.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a oferit lui Edjouma un salariu de 14 mii de euro, mult mai mare faţă de suma pe care o încasa la FC Botoşani de la Valeriu Iftime.

Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit că Malcom Edjuma încasa la FC Botoşani 3500 de euro, acesta fiind un salariu bun pentru echipa moldoveană.

Becali nu are de gând să se despartă de jucătorul lui. În presă au apărut informaţii conform cărora mijlocaşul defensiv este dorit de Toulouse. Latifundiarul din Pipera a anunţat că francezii îl pot cumpăra doar dacă achită clauza de reziliere. 

Cât vor trebui să plătească echipele franceze care îl vor pe Edjouma

”Să plătească clauza de cinci milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de cinci milioane de euro”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

  • 500 de mii de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb-edjouma-franţa 

viewscnt
Articole similare