Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu a revenit în România şi se va lupta pentru primele locuri. Echipa cu care semnează | EXCLUSIV

Raul Rusescu a revenit în România şi se va lupta pentru primele locuri. Echipa cu care semnează | EXCLUSIV

Concordia Chiajna

Comentarii

Atacantul Raul Rusescu (34 de ani) revine în România, după un an de la despărţirea de Academica Clinceni, cu care a jucat în play-off-ul Superligii. Vârful va lupta tot pentru primele locuri, dar în Liga 2.

Raul Rusescu revine în România semnează în Liga 2

Triplu campion al României, de două ori cu FCSB şi o dată cu Unirea Urziceni şi golgheterul Superligii în sezonul 2012-2013, cu 21 de goluri, Raul Rusescu a ales să revină în ţară, în această vară, după startul sezonului. 

Sursele Orange Sport susţin că Raul Rusescu semnează cu Concordia Chiajna, în Liga 2. Atacantul a fost prezentat deja în vestiar şi va începe antrenamentele sub comanda lui Ianis Zicu. 

Totuşi, fostul fotbalist al echipei Sevilla va avea serios de tras la pregătirea echipei, în condiţiile în care nu a mai jucat din iulie, atunci când a rămas liber de contract. 

Aventura lui Raul Rusescu în Italia a fost scurtă, deşi a fost anunţat cu mare fast de Lamezia, în noiembrie 2021. Atacantul român afirma iniţial că se simte foarte bine în Serie D, a patra ligă italiană, aproape de nivelul amatorilor.

Legitimat la Lamezia în ultimul sezon, fostul internaţional român a ajuns în ligile inferioare din Cizmă cu statut de vedetă, dar a marcat doar trei goluri.

După ce şi-a căutat o nouă echipă timp de mai multe luni, Raul Rusescu a ales să revină în România. 

Atacantul va încerca să marcheze şi să pună umărul la promovarea Concordiei Chiajna în Superligă. Ilfovenii au ratat prezenţa în prima ligă, în sezonul recent încheiat, după ce au fost învinşi în barajul de promovare de Chindia Târgovişte, la loviturile de departajare. 

  • Concordia Chiajna are patru puncte după trei etape în Liga 2, după înfrângerea cu CSM Slatina, scor 3-0, victoria cu Miercurea Ciuc, scor 1-0, şi remiza cu Dumbrăviţa, scor 2-2.

În această vară, Raul Rusescu a fost interesant şi pentru U Cluj, dar şi Steaua Bucureşti a pus ochii pe fostul atacant de la FCSB.

De-a lungul carierei, Raul Rusescu jucat la: Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra II, CS Otopeni, FCSB, Sevilla, Braga, Osmanlispor, Giresunspor, Academica Clinceni şi Lamezia. 

 

Afla mai multe despre: raul rusescuconcordia chiajnaraul rusescu revenire romania 

viewscnt
Articole similare