Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă schimbare de antrenor în Liga 1? Favoritul să îl înlocuiască pe Erik Lincar, dornic să ”discute” cu U Cluj: ”Eu sunt interesat”

O nouă schimbare de antrenor în Liga 1? Favoritul să îl înlocuiască pe Erik Lincar, dornic să ”discute” cu U Cluj: ”Eu sunt interesat”galerie foto

U Cluj

Comentarii

După un nou rezultat negativ în campionat, conducerea lui U Cluj iau în calcul înlocuirea lui Erik Lincar. În urma înfrângerii cu Sepsi, tehnicianul a recunoscut că nu ţine cu forţa de postul său şi că accepte să plece de la club dacă aşa se doreşte.

După un început impresionant de campionat, în care a reuşit să ”smulgă” puncte de la FCSB şi Universitatea Craiova, U Cluj părea că poate face faţă fără probleme Ligii 1.

De atunci, ardelenii au pierdut fiecare meci, cu FC Argeş, Petrolul Ploieşti, UTA Arad şi Sepsi şi au marcat numai două goluri, prestaţii care l-au adus pe Erik Lincar la un pas de demitere.

După ce a reuşit să o învingă surprinzător la baraj pe Dinamo în ultima stagiune, tehnicianul a primit şansa de a continua pe banca echipei şi în Superligă, dar, după doar şase etape, deja ar urma să fie înlocuit.

Antrenorul a recunoscut în urma înfrângerii de la Sfântu Gheorghe că nu se va zbate să îşi păstreze postul dacă nu mai este dorit, iar Gsp a anunţat cine ar fi favoritul să îl înlocuiască.

Conform sursei citate, Leo Grozavu ar fi favoritul conducerii ardelene să facă pasul la Cluj, întrucât este unul dintre antrenorii renumiţi din Liga 1 pentru ”milităria” pe care o impune la echipă.

O nouă schimbare de antrenor în Liga 1?

Contactat pentru a discuta despre aceste zvonuri, antrenorul care a stat ultima dată pe banca lui Sepsi a recunoscut că ar fi interesat să dicute cu conducerea.

Totuşi, Grozavu a punctat că, deocamdată, echipa are tehnician, dar a dat de înţeles că ar fi dornic să revină la echipa pe care a mai pregătit-o în sezonul 2005/2006.

Dacă cineva este interesat, eu sunt interesat să discutăm, dar „U” Cluj are antrenor. Deocamdată nu putem discuta la concret. Cei de acolo ştiu cel mai bine ce trebuie să facă.

Eu sunt disponibil pentru un post vacant, dar postul de la U Cluj nu este vacant în acest moment. Eu aş merge în anumite condiţii şi nu mă refer la partea financiară.

Eu am cerut mereu să fiu sprijinit unde am antrenat, pentru că vreau să fac performanţă, cu atât mai mult la U Cluj”, a declarat Leo Grozavu, pentru Prosport.

Dacă Linkar va fi într-adevăr înlocuit de U Cluj, va fi a patra schimbare de antrenor din acest sezon, după cele de la FCSB (Dică / Petrea), Universitatea Craiova (Rădoi / Balint) şi Mioveni, unde nu i-a fost încă ales înlocuitorul lui Pelici.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare