Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a primit o ofertă de 2,5 milioane de euro. Gigi Becali a oferit deja o primă reacţie

FCSB a primit o ofertă de 2,5 milioane de euro. Gigi Becali a oferit deja o primă reacţie

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o ofertă surprinzătoare pentru unul dintre jucătorii pe care i-a transferat la începutul acestui an.

Încă un jucător de la FCSB s-ar putea transfera în străinătate. Malcom Edjouma, jucător pe care FCSB l-a transferat în februarie 2022 de la FC Botoşani, este dorit în campionatul Franţei.

Potrivit presei franceze, Toulouse ar fi interesată de serviciile lui Malcom Edjouma, mijlocaş care s-a născut chiar în capitala Occitaniei.

Cum a răspuns Gigi Becali ofertei de 2,5 milioane de euro

Malcom Edjouma, 25 de ani, a fost transferat chiar de FCSB chiar la începutul acestui an, de la FC Botoşani şi a plătit pentru el 330.000 de euro.

La Botoşani ajunsese în februarie 2021, după ce mai bine de jumătate de an a fost liber de contract şi n-a reuşit să-şi găsească un alt angajament.

Transferul la FC Botoşani l-a ajutat să-şi reintre însă în formă şi ulterior a fost transferat de FCSB, unde s-a impus deja în grupul jucătorilor importanţi.

Acum, Malcom Edjouma se află pe lista de transferuri a lui Toulouse, oraş în care s-a născut. Însă principalul obstacol în calea acestui transfer îl reprezintă preţul jucătorului.

Potrivit presei franceze, Toulouse şi-a stabilit un buget de 2-2,5 milioane de euro pentru transferul unui mijlocaş, în vreme ce Gigi Becali cere 5 milioane de euro - clauza de reziliere pe care o are Edjouma.

”Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali acum câteva zile, pentru as.ro. Francezii consideră însă că pretenţiile patronului FCSB sunt multe prea mari.

El a început fotbalul la SC Balma şi a mai jucat pentru Châteauroux, ASM Belfort, Cancarneau, FC Lorient, Steaua Roşie Belgrad, FC Chambly, Viitorul, KSV Roeselare şi FC Botoşani.

În acest sezon, Edjouma are în total 7 apariţii pentru FCSB (3 în Liga 1), timp în care a reuşit un gol şi un assist. Pe transfermarkt.com el este cotat la 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare