Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Junior Morais, gol de excepţie în poarta UTA-ei! Brazilianul a marcat cu o torpilă de la distanţă

VIDEO | Junior Morais, gol de excepţie în poarta UTA-ei! Brazilianul a marcat cu o torpilă de la distanţă

Rapid

Comentarii

Sâmbătă, Rapid a primit vizita UTA-ei Arad, în cea de a şasea etapă a noului sezon din Liga 1. Giuleştenii au deschis scorul în minutul 17, cu un gol de excepţie semnat de Junior Morais, de la o distanţă considerabilă.

Junior Morais, gol de excepţie în poarta UTA-ei

După înfrângerea dureroasă din ultima etapă, pe terenul celor de la Petrolul, Rapid a venit la meciul cu UTA cu speranţă că poate spăla din dezamăgirea ultimei runde.

Revenită pe teren propriu, echipa pregătită de Adi Mutu avea alături de ea cel mai mare atu al său, galeria, iar partida a început cum nu se putea mai bine pentru giuleşteni.

Junior Morais a deschis scorul în minutul 17 al confruntării, cu o torpilă de la distanţă, care i-a pus mari probleme lui Dragoş Balauru, înlocuitorul accidentatului Florin Iacob.

Deşi şutul fundaşului Rapidului a fost cu adevărat unul de senzaţie, Balauru îşi poate imputa parţial vina, întrucât a plecat prea târziu după balon.

La acest scor, giuleştenii urcă pe primul loc al Ligii 1, cel puţin temporar, întrucât mai sunt cinci partide de disputat din actuala etapă, trei dintre care au fost amânate.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare