Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile tehnicianului de la Viitorul Pandurii după prima victorie a sezonului: ”Cei care poartă tricoul lui Dinamo dau totul, au făcut un joc foarte bun”

Concluziile tehnicianului de la Viitorul Pandurii după prima victorie a sezonului: ”Cei care poartă tricoul lui Dinamo dau totul, au făcut un joc foarte bun”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă în a treia etapă a Ligii 2, scor 0-2, în deplasare, de Viitorul Pandurii Tg. Jiu. În urma partidei, tehnicianul gazdelor, Ovidiu Stângă, a vorbit despre jocul prestat de cele două echipe, având lucruri frumoase de spus despre ”câini”.

Ajunsă în Liga 2 pentru prima dată în istorie, Dinamo îşi propunea să obţină promovarea din prima încercare, dar, până acum, ”câinii” par să aibă speranţe prea mari.

După o victorie la limită în prima etapă, cu nou-promovata Progresul Spartac, Dinamo a fost înfrântă de Oţelul Galaţi şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu în următoarele două runde.

După prima victorie a sezonului obţinută, Florin Stângă i-a lăudat pe jucătorii săi pentru rezultat reuşit, spunând că echipa sa a meritat victoria.

Totuşi, tehnicianul a punctat că este de părere că a avut un adversar greu în faţă, care a ”făcut un joc bun”, întrucât ”cei care poartă tricoul lui Dinamo dau totul”.

Concluziile lui Florin Stângă după prima victorie a sezonului

E o victorie pe care am aşteptat-o de foarte mult timp, grupul avea nevoie de această victorie să consolideze tot ce am muncit până acum.

Şi etapa trecută la Iaşi jucătorii au dat dovadă de caracter şi am făcut un joc bun, dar din păcate am pierdut.

Am fost cu moralul la pământ, au fost două săptămâni foarte grele pentru noi, ca grup, dar îi mulţumim lui Dumnezeu că am putut depăşi aceste momente cu o victorie frumoasă.

Cred că prin tot ce am arătat azi pe teren, ca atitudine şi determinare, am meritat victoria. Am reuşit să formăm un grup foarte frumos la Tg. Jiu.

Cea mai mare bucurie a mea după victorie este că, după mult timp, suporterii au început să ţipe <<Hai, hai, Pandurii!>>, ceea ce nu s-a mai auzit de mult timp, ne face să avem încredere în continuare.

Din punctul meu de vedere, Dinamo a făcut azi un joc foarte bun, jucătorii străini care au venit au adus calitate echipei, s-a şi văzut, am rămas surprins de mutările pe care le-au făcut.

Dinamo oricum este o echipă de tradiţie şi cei care poartă tricoul lui Dinamo, indiferent cum s-ar numi, sunt convins că dau totul”, a declarat Florin Stângă.

Afla mai multe despre: florin stângă 

viewscnt
Articole similare