Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns final în cazul dreptului de promovare al CSA Steaua! Dezvăluirea făcută de Iulian Miu: ”Multă lume se aştepta” | EXCLUSIV

Răspuns final în cazul dreptului de promovare al CSA Steaua! Dezvăluirea făcută de Iulian Miu: ”Multă lume se aştepta” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, a vorbit despre dreptul de promovare al echipei sale, după ce FRF a anunţat că ”militarii” nu vor putea ajunge în Liga 1 la finalul stagiunii, indiferent de clasarea reuşită.

Ajunsă în Liga 2 în vara trecută, CSA Steaua visa să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc până acum, doar că neputinţa conducerii îi scoate din sărite pe fani.

Deşi ştiau că nu vor avea drept de promovare cu actuala organigramă, ”militarii” nu au reuşit nici să o schimbe pe aceasta, nici să schimbe Legea Sportului.

Această lege este cea care îi previne pe cei de la CSA din a îşi duce clubul în Liga 1, întrucât acesta figurează ca un drept public, nu unul privat.

Echipele care nu sunt deţinute printr-o societate privată nu pot evolua în competiţiile organizate de LPF, astfel că CSA Steaua este ”blocată” în Liga 2 în actuala sa formă.

Totuşi, au existat speranţe că şefii ”militarilor” fac eforturi pentru a schimba situaţia şi a îi obţine echipei roş-albastre dreptul de promovare.

Invitat în studioul Orange Sport, Iulian Miu a fost întrebat despre această speţă, iar răspunsul său nu a fost cel dorit de fanii formaţiei sale.

Răspuns final în cazul dreptului de promovare al CSA Steaua

Oficialul Stelei a recunoscut că, la momentul actual, speranţele ca Steaua să obţină dreptul de promovare sunt foarte scăzute.

Doar o modificare a Legii Sportului sau a regulilor din manualul de licenţiere pentru Liga 1 i-ar mai putea salva pe stelişti.

Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu ştiu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de faţă.

Există doar şansa să se schimbe Legea Sportului sau regulile manualului de licenţiere. Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face şi pe la TAS.

Nu a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului.

Multă lume se aştepta la acest lucru (n.r.  ca Steaua să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiţi şi au apărut aceste proteste”, a declarat Iulian Miu, la Orange Sport.

Pe lângă Steaua, mai sunt patru echipe care nu pot ajunge în Liga 1. Implicit, 25% din echipele din Liga 2 nu au drept de promovare.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare