Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum susţine Victor Becali că a decurs conflictul în urma căruia a fost acuzat că a agresat un bărbat: ”Dacă vine unul la tine pe proprietate, ce faci?”

Cum susţine Victor Becali că a decurs conflictul în urma căruia a fost acuzat că a agresat un bărbat: ”Dacă vine unul la tine pe proprietate, ce faci?”

Fotbal intern

Comentarii

Sâmbătă dimineaţa, Victor Becali a intrat într-un conflict cu un bărbat, întrucât acesta se afla pe proprietatea sa. Cei doi s-au certat, iar impresarul a fost acuzat că l-a agresat pe ”intrus”, poliţiştii făcându-şi de îndată apariţia la faţa locului.

Victor Becali este acuzat că ar fi agresat un bărbat care se afla pe proprietatea sa. Impresarul l-ar fi lovit pe acesta după ce îl informase de mai multe ori că se află într-o zonă privată.

Deşi ”intrusul” nu l-a reclamat pe Becali, poliţiştii şi-au făcut apariţia la faţa locului, pentru a verifica situaţia şi a afla ce s-a petrecut de fapt.

Impresarul a avut şansa de a îşi spune partea sa şi a dezvăluit şi public de la ce ar fi pornit conflictul şi cum ar fi decurs de fapt acesta.

Vărul patronului de la FCSB susţine că nu l-a agresat pe bărbatul aflat pe proprietatea sa şi că doar s-a certat cu acesta, făcând eforturi să îl facă să plece de pe propritatea sa.

Victor Becali a recunoscut că a fost deranjat de atitudinea ”intrusului” şi a sugerat că este de părere că poate ar fi trebuit să recurgă la metode şi mai drastice pentru a îl înlătura de pe terenul său.

Cum susţine Victor Becali că a decurs conflictul în urma căruia a fost acuzat că a agresat un bărbat

Dacă vine unul la tine pe proprietate, ce faci? După ce că se afla într-un loc în care erau mai multe locuri în care era semnalizat că este o proprietate privată, mai era şi de un tupeu fantastic.

Era un… nici nu ştiu cum să-i spun cu o gagică. Ei luau masa pe capotă, nu ştiu ce făceau. A trecut şi frate-miu şi le-a zis, le-a mai spus un băiat, am făcut-o şi eu, iar el m-a luat la mişto.

M-a întrebat dacă nu vreau să-mi cumpere şi mie un sandvici. L-am luat de mână să-i arăt că e proprietate privată şi el s-a pus cap în cap cu mine, cum mai fac fotbaliştii pe teren, apoi a ieşit un vecin, un neam cu mine şi s-a luat cu el.

M-am băgat între ei, să-i despart, a început să ameninţe că are neamuri, clanuri, la fel şi fata care era cu el, că nu rămâne aşa.

Într-un fel a avut noroc cu mine, că putea să o păţească rău. La cât de obraznic a fost poate trebuia să-l bat eu, însă nu a fost vorba de aşa ceva

A venit Poliţia şi le-am dat buletinul. Ăsta nu a depus plângere, spunea că o dăm la pace, că asta e, că rămânem prieteni. Ce prieten să rămân eu cu tine? N-am eu, mă, nevoie de prieteni ca tine!

Dar dacă poliţiştii s-au sesizat, treaba lor, ce să facă şi ei, e meseria lor, cum şi acolo este proprietatea mea şi nu poţi să vii peste mine şi să faci ce vrei tu, că nu merge”, a declarat Victor Becali, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare