Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riscă Petrolul să îşi piardă căpitanul? Ce spune Valentin Ţicu despre o posibilă plecare de la Ploieşti

Riscă Petrolul să îşi piardă căpitanul? Ce spune Valentin Ţicu despre o posibilă plecare de la Ploieşti

Petrolul

Comentarii

Duminică seara, Petrolul a reuşit să obţină a treia victoria a sezonului, de asemenea a treia la rând, după ce a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 1-0. În urma partidei, căpitanul echipei, Valentin Ţicu (21 de ani) a vorbit despre o posibilă plecare de la Ploieşti.

După un început modest de sezon, cu doar un punct obţinut după primele trei etape, Petrolul a reuşit să câştige următoarele trei runde la rând şi se află, deocamdată, pe poziţia secundă în clasament.

Totuşi, mai sunt de disputat şase dueluri din actuala etapă, trei dintre care au fost amânate, astfel că ”lupii galbeni” vor ”cădea” până la finalul rundei.

Dacă rezultatele s-au îmbunătăţit drastic, jocul echipei a avut doar de suferit după primele trei partide ale acestui sezon, aspect remarcat şi crticiat de adversarii din campionat.

Atât cei de la Rapid, cât şi cei de la FC U Craiova i-au atacat pe prahoveni pentru ”anti-fotbalul” pe care l-ar practica.

Valentin Ţicu a vorbit despre acest lucru în urma victoriei obţinute în Bănie şi a punctat că orice echipă are dreptul să joace cum îşi doreşte.

Riscă Petrolul să îşi piardă căpitanul? Ce spune Valentin Ţicu despre o posibilă plecare de la Ploieşti

Adversarul a avut multe ocazii, ne-a dominat, cred că e primul adversar care ne-a dominat cap coadă până acum. E fotbal, fiecare joacă ce tactică vrea, pe ce calităţi... nu ştiu de ce toată lumea contestă asta.

Suntem o nou-promovată şi încercăm să extragem cel mai mult posibil dintr-un meci. Sunt bucuros (n.r. de clasarea Petrolului), dar nu mă uit în clasament”, a declarat Valentin Ţicu.

Căpitanul Petrolului, despre care s-ar fi interesat în trecut şi FCSB, a mai fost întrebat dacă există şanse să plece de la Ploieşti în viitorul apropiat.

Ţicu a dezvăluit că, dacă apare o ofertă bună, atunci ar putea exista posibilitatea să plece, dar a afirmat că, deocamdată, nu se gândeşte să părăsească echipa sa de suflet.

(n.r. despre o posibilă plecare) Mă gândesc la Petroul. Dacă vine o ofertă bună şi clubul e mulţumit, nu ştiu.

Sunt bine, căpitanul echipei, muncesc, joc meci de meci, nu ştiu de ce aşa pleca undeva aşa, doar să plec”, a adăugat acesta.

Afla mai multe despre: valentin ţicu 

viewscnt
Articole similare