adplus-dvertising
You are here:

Primul mare TUN dat de Becali după venirea lui Toni Petrea. FCSB transferă un jucător de naţională pentru grupele Ligii Campionilor

Primul mare TUN dat de Becali după venirea lui Toni Petrea. FCSB transferă un jucător de naţională pentru grupele Ligii Campionilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a schimbat din nou antrenorul şi a ajuns la cel de-al treilea nume de pe banca tehnică din actualul sezon.

Dinu Todoran a început sezonul pe banca tehnică a vicecampioanei României, însă a fost îndepărtat rapid, iar în locul său a fost adus Edward Iordănescu. Deşi, cu el pe bancă, FCSB a avut rezultate extrem de bune, antrenorul de 43 de ani a plecat cu scandal de la gruparea roş-albastră.

Cu ultimul titlu luat în 2015, Gigi Becali speră acum să dea lovitura în actuala stagiune cu antrenorul care i-a adus Cupa României în iulie 2020. Toni Petrea a fost ademenit cu un salariu de 10 mii de euro şi cu o primă d eun milion de euro pentru o eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor.

Primul mare TUN dat de Becali după venirea lui Toni Petrea. FCSB transferă un jucător de naţională pentru grupele Ligii Campionilor

Însă, pentru ca echipa sa să nu rateze din nou titlul de campioană, latifundiarul din Pipera este dispus să investească serios în iarna acestui an pentru a-i face lui Toni Petrea cel mai bun lot din Liga I. Iar primul pe lista lui Gigi Becali este chiar un fundaş stânga din Liga a II-a.

Cu evoluţii extrem de apreciate pentru Petrolul, liderul incontestabil din eşalonul secund, Valentin Ţicu a devenit jucător de bază şi pentru naţionala României de tineret. Evaluat la 250 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fotbalistul de 21 de ani poate deveni titular în stânga defensivei roş-albaştrilor, unde Gigi Becali este nemulţumit de jucătorii pe care Toni Petrea îi are sub comandă.

În plus, Valentin Ţicu poate fi o variantă şi pentru centrul apărării, iar patronul roş-albaştrilor a mai negociat cu oficialii Petrolului şi luna trecută. Cum pauza de iarnă se apropie, Gigi Becali le-a transmis oficialilor FCSB-ului să demareze din nou negocierile pentru aducerea fundaşului stânga încă din următoarea perioadă de transferuri.

"Când îţi apar oferte, e rodul muncii tale. Înseamnă că faci treabă bună, dar nu ştiu mai multe, momentan sunt la Petrolul. Nu ştiu ce să zic. Aici sunt iubit de suporteri, întotdeauna au fost alături de mine" , declara Valentin Ţicu, luna trecută, despre eventualul său transfer la FCSB.

viewscnt
Articole similare