Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are antrenor! Toni Petrea a semnat. Gigi Becali: "Mâine e deja la antrenament" | ULTIMA ORĂ

FCSB are antrenor! Toni Petrea a semnat. Gigi Becali: "Mâine e deja la antrenament" | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a găsit antrenor la o zi distanţă de la plecarea lui Edward Iordănescu de la echipă. Fostul tehnician al echipei, Toni Petrea, singurul tehnician care a câştigat un trofeu la FCSB după Constantin Gâlcă, a semnat.

FCSB are antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu

Doar câteva ore a stat echipa din Berceni fără antrenor. După ce duminică a anunţat că are în vedere mai mulţi antrenori şi că Nicolae Dică se află printre opţiunile sale, Gigi Becali a revenit la fostul antrenor. 

„Ne-am înţeles, a semnat contractul. Mâine e deja la antrenament”, a dezvăluit Gigi Becali despre Toni Petrea, conform Fanatik.

Toni Petrea este la al doilea mandat la actuala vicecampioană a României. În iulie 2020, el a plecat din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf, iar în mai 2021 i s-a terminat contractul. 

La momentul plecării de la FCSB, în finalul sezonului trecut, Toni Petrea a susţinut că a preferat să renunţe la banca tehnică, întrucât nu a îndeplinit obiectivul. În ultimele etape, CFR Cluj a reuşit să se desprindă decisiv şi să câştige titlul Ligii 1: "Mi s-a propus prelungirea, dar cred că este momentul să mă opresc pentru că nu am reuşit să câştig acest campionat”. 

De la plecarea de la FCSB, Toni Petrea nu a mai preluat nicio echipă şi a rămas printre preferaţii lui Gigi Becali. 

Astfel, FCSB a ajuns la al treilea antrenor în acest sezon, după 15 etape scurse din campionat. Dinu Todoran şi Edi Iordănescu au fost primii care au eşuat să-l mulţumească pe omul de afaceri. 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbantrenor nou fcsb 

viewscnt
Articole similare