Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia halucinantă a unui jucător de la FCSB când Dorian Popa l-a rugat să facă o poză: "De atunci, mi s-a luat rău de fotbalul românesc"

Reacţia halucinantă a unui jucător de la FCSB când Dorian Popa l-a rugat să facă o poză: "De atunci, mi s-a luat rău de fotbalul românesc"

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre cele mai iubite echipe din fotbalul românesc, iar printre fanii roş-albaştrilor se regăsesc şi nume importante din showbiz.

Dorian Popa este printre mai cunoscuţi susţinători ai FCSB-ului. Celebrul artist a şi recunoscut că mergea foarte des la meciurile roş-albaştrilor, la începutul anilor 2000, însă, un eveniment petrecut pe Arena Naţională l-a îndepărtat de fotbal.

"Eu eram stelist, dar mi-am luat o ţeapă urâtă. Fiind prieten cu domnul Mihai Stoica şi cu mai mulţi din anturajul celor de la FCSB, m-am dus la un meci. Am luat bilete la VIP, unde stăteau familiile jucătorilor sau chiar unii jucători. Am stat, ne-am uitat la meci, foarte frumos. Eu nu eram atât de cunoscut la vremea respectivă, dar oricum nu are nicio importanţă, puteam să fiu un necunoscut. În ceea ce priveşte povestea care urmează, n-avea nicio importanţă dacă eram cunoscut.

Şi m-am dus să fac o poză cu un jucător, nu mai ţin minte cum îl chema, dar e bine că nu mai ţin minte cine era. Lângă el, era şi Latovlevici. Nu mai ţin minte despre ce jucător era vorba, pentru că eu deja începusem să-mi pierd interesul pentru fotbal în urma meciului de la Middlesbrough (n.r. 2006). Mă mai uitam din când în când, fiind stelist, la meciuri. Şi crezi tu că-mi spune acest domn fotbalist?

<<Hai, mă, pleacă de aici că nu am timp>>. Şi eu voiam doar să fac o poză cu el. Apoi, a mai venit un copilaş de 9-10 ani şi i-a spus la fel: <<Hai, mă, pleacă! Nu vezi că mă uit la meci?>> Pe de altă parte, Latovlevici a făcut poză cu mine, e un dulce. Am şi postat atunci pe Facebook, în urmă cu 5-6 ani. I-am mulţumit lui Latovlevici, nu i-am dat nici atunci numele colegului său care m-a refuzat, am vrut doar să atrag atenţia ca lumea să nu facă aşa ceva niciodată. Eh, din acel moment, mi s-a luat rău de tot de fotbalul din România" , a declarat Dorian Popa pe canalul de YouTube Andrei Dumitru.

Afla mai multe despre: fcsbdorian popasteauabecali 

viewscnt
Articole similare