adplus-dvertising
You are here:

Tun ISTORIC la FCSB. Ofertă uriaşă primită de Becali pentru starul roş-albaştrilor: "7 milioane de euro, am vorbit cu toată lumea"

Tun ISTORIC la FCSB. Ofertă uriaşă primită de Becali pentru starul roş-albaştrilor: "7 milioane de euro, am vorbit cu toată lumea"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă din cauza focarului de coronavirus din cadrul lotului, fiind depistat pozitiv cu COVID-19 inclusiv antrenorul Edward Iordănescu.

FCSB urmează să joace cu CS Mioveni, însă are mult de suferit înaintea meciului cu piteştenii. Focarul de coronavirus din vestiarul FCSB-ului s-a extins, iar roş-albaştrii nu-l vor avea pe banca tehnică pe Edward Iordănescu, în timp ce Cătălin Straton a fost şi el depistat pozitiv cu COVID-19.

În plus, vicecampioana României are mult de suferit şi din cauza accidentărilor. Dacă Florin Tănase şi Octavian Popescu sunt aşteptaţi să revină în meciurile oficiale în această lună, Florinel Coman mai are de aşteptat până să se recupereze după accidentarea suferită la finalul lunii august. Mijlocaşul FCSB-ului a prins doar şapte partide în acest sezon şi a marcat un gol, în preliminariile Conference League. Însă, în Liga I, Florinel Coman n-a mai înscris din decembrie 2020.

"Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reuşim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc uşor. Nu poţi să rişti. El vine după o accidentare serioasă, o intervenţie chirurgicală şi nu poţi să îl expui" , a declarat, săptămâna trecută, Edward Iordănescu.

Florinel Coman, aproape de un transfer în MLS

Însă cariera lui Florinel Coman ar fi putut avea altă soartă. În 2019, înainte de a fi măcinat de accidentări, mijlocaşul FCSB-ului a avut o ofertă uriaşă pentru nivelul fotbalului românesc, din MLS.

"Eu am discutat cu prietenul meu, care mi-a făcut cunoştinţă cu un impresar. Eu am vorbit cu Giovanni Becali, am vorbit cu toată lumea. Dacă Gigi voia 7.000.000 de euro, acum, Coman era în America. Cei de acolo îl luau, sută la sută. Nu era de la New York, era din altă parte oferta. Discuţia a fost după ce s-a transferat Mitriţă în America" , a spus Liţă Dumitru pentru as.ro.

 

viewscnt
Articole similare