Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Iordănescu după ce s-a scris că ar fi pe lista FRF pentru echipa naţională! ”Am treabă multă la FCSB!”

Reacţia lui Iordănescu după ce s-a scris că ar fi pe lista FRF pentru echipa naţională! ”Am treabă multă la FCSB!”

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu Federaţia.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu Federaţia.

Răzvan Burleanu va încerca să îl convingă pe Rădoi să rămână la echipă şi pentru meciurile din barajul calificării. Totuşi, se caută şi variante de înlocuire, iar antrenorul FCSB-ului ar fi pe lista FRF. 

“Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente şi în astfel de proiecte şi cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este uşoară, chiar este o muncă grea şi, în final, dacă ne vom îndeplini obiectivele, şi satisfacţia va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, la Realitatea Sportivă.

Cum a reacţionat Becali când a aflat că Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţională

”Eu nu mă pricep la fotbal, aşa că nu comentez. Dar pe finul Mirel Radoi îl iubesc. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înţelepciune să ia cea mai bună decizie pentru el!”, a spus Gigi Becali, potrivit Playsport.

Afla mai multe despre: iordănescu-frf-rădoi-fcsb 

viewscnt
Articole similare