Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, favorit să preia echipa naţională? Reacţia din partea FRF: ”Probabil va primi un contract”

Adi Mutu, favorit să preia echipa naţională? Reacţia din partea FRF: ”Probabil va primi un contract”

Echipa națională

Comentarii

După ce Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională la finalul contractului cu Federaţia, în luna noiembrie, Adi Mutu a devenit favoritul pentru preluarea selecţionatei noastre.

Mirel Rădoi a devenit selecţionerul României după ce a reuşit super performanţe la naţionala U21. Fostul căpitan al FCSB-ului i-a condus pe ”tricolorii” mici către semifinalele Campionatului European de Juniori, în 2019, înainte de a deveni antrenorul echipei mari.

După doi ani în care a pregătit România, cu rezultate fluctuante, Rădoi este pregătit să îşi părăsească postul. Acesta a declarat în urma meciului cu Armenia, câştigat cu 1-0, că doreşte să rămână doar până la finalul înţelegerii sale.

Eu vreau să le câştig pe astea două, după care vom vedea ce va fi. Contractul meu se termină în luna noiembrie. Cred că v-am spus lucrul ăsta destul de clar, e clar că nu. Nu voi mai continua, dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea”, dezvăluia selecţionerul.

O listă a fost întocmită de FRF cu posibili înlocuitori pentru Rădoi. Ca de obicei, variantele Gică Hagi, Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu se numără printre preferinţele oficialilor Federaţiei, cu numele lui Edi Iordănescu de asemenea pe listă. Însă, niciunul dintre aceştia nu e favorit să preia naţionala.

Adi Mutu, favorit să preia echipa naţională? Reacţia din partea FRF

Aşa cum a făcut-o şi la U21, Adi Mutu e favorit să îl urmeze pe Rădoi la conducerea selecţionatei noastre. ”Briliantul” este liber de contract după despărţirea de FC U Craiova şi este considerat favorit să preia frâiele echipei naţionale, în cazul în care Rădoi alege să nu îşi prelungească înţelegerea.

Vorbind despre varianta Adi Mutu, Mihai Stoichiţă a încercat să disimuleze situaţia. Oficialul FRF a afirmat că ”Briliantul” va semna cu o echipă importantă din Ungaria, vrând să dea de înţeles că fostul selecţioner de la U21 nu se află de fapt în vizorul echipei naţionale.

Probabil că va primi un contract, am înţeles din Ungaria, de la o echipă bună”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăadi mutumirel rădoimihai stoichiţăromânia 

viewscnt
Articole similare