Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O tânără a pătruns pe teren la finalul meciului Rapid - UTA. Ce s-a întâmplat mai departe

VIDEO | O tânără a pătruns pe teren la finalul meciului Rapid - UTA. Ce s-a întâmplat mai departe

Rapid

Comentarii

O suporteră a Rapidului a pătruns pe teren după ce arbitrul a fluierat finalul meciului cu UTA Arad.

Rapid a reuşit o nouă victorie în Liga 1, 1-0 cu UTA Arad şi a urcat pentru moment pe primul loc în clasament. A fost al patrulea succes al giuleştenilor în şase etape.

La final, mai mulţi suporteri au ţinut să plece cu o amintire din Giuleşti şi au pătruns pe teren pentru a face poze cu jucătorii Rapidului.

O suporteră a Rapidului a intrat pe teren. Cum a scăpat

Atmosfera din Giuleşti a fost din nou electrizantă. Stadionul a fost plin ochi şi suporterii şi-au încurajat încontinuu favoriţii.

Mulţi dintre spectatorii veniţi pe stadionul Rapidului au fost copii şi femei. La final, mai mulţi dintre suporteri au intrat pe teren pentru a sărbători un nou succes al Rapidului, care duce echipa pe primul loc.

Printre cei care au pătruns pe teren a fost şi o tânără, care a fost însă reperată imediat de stewarzi. Aceştia au reţinut-o şi au încercat să o scoată de pe teren, dar norocul ei a fost Cristi Săpunaru.

Căpitanul Rapidului şi idolul tribunelor a intervenit şi i-a rugat pe stewarzi să o elibereze pe suporteră.

Entuziasmată, suportera a mers ulterior în zona unde s-au grupat jucătorii Rapidului şi a făcut mult doritele poze.

Derby-ul Rapid - UTA Arad, decis după un şut senzaţional al lui Morais

Rapid a câştigat graţie unei execuţii superbe reuşite de Junior Morais. În minutul 17, fundaşul brazilian în vârstă de 36 de ani a prins un şut de la peste 20 de metri, cu piciorul stâng şi a tras uşor în diagonală.

Execuţia l-a surprins pe portarul advers. La final, Morais spune că exersează astfel de şuturi la antrenamente, însă nu-i ies de fiecare dată:

”La antrenament mai trag aşa din când în când, mai lovesc şi pe bara, şi sus, dar azi (n.r. aseară) am avut aşa noroc că am lovit bine şi a fost în poartă”, a spus Morais.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare