Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu Malcom Edjouma după ce presa din Franţa a scris că mijlocaşul FCSB este dorit de Toulouse!

Gigi Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu Malcom Edjouma după ce presa din Franţa a scris că mijlocaşul FCSB este dorit de Toulouse!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre situaţia mijlocaşului defensiv, Malcon Edjouma.

Edjouma a fost adus de FCSB iarna trecută, iar mijlocaşul defensiv a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Edjouma a fost adus de FCSB iarna trecută, iar mijlocaşul defensiv a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB.

Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în perioadă trecută de mercato.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a oferit lui Edjouma un salariu de 14 mii de euro, mult mai mare faţă de suma pe care o încasa la FC Botoşani de la Valeriu Iftime. Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit că Malcom Edjuma încasa la FC Botoşani 3500 de euro, acesta fiind un salariu bun pentru echipa moldoveană.

Becali nu are de gând să se despartă de jucătorul lui. În presă au apărut informaţii conform cărora mijlocaşul defensiv este dorit de Toulouse. Latifundiarul din Pipera a anunţat că francezii îl pot cumpăra doar dacă achită clauza de reziliere. 

Recent, Gigi Becali a vorbit din nou despre transferul mijlocaşul defensiv. Patronul FCSB susţine că nu a mai primit niciun semn de la echipa din Franţa, iar cel mai probabil, Edjouma va rămâne la echipa bucureşteană. 

”Nu, nu au revenit francezii, nu m-au întrebat de el”, a transmis Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 500 de mii de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsb-edjouma-becali-fraţa 

viewscnt
Articole similare