Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o echipă care joacă de dragul de a juca”. Florin Răducioiu, propunere controversată în cazul CSA Steaua: ”Îmi pare rău că nu se schimbă legea” | EXCLUSIV

”E o echipă care joacă de dragul de a juca”. Florin Răducioiu, propunere controversată în cazul CSA Steaua: ”Îmi pare rău că nu se schimbă legea” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma umilinţei suferite de CSA Steaua cu Csikszereda, scor 0-4, Florin Răducioiu a ţinut un discurs aprins cu privire la situaţia în care se află clubul condus de MApN, care încă nu are drept de promovare.

Marţi, CSA Steaua a închis a treia etapă a Ligii 2 cu o umilinţă pe teren propriu, în Ghencea, fiind învinsă cu scorul de 0-4 de Csikszereda Miercurea Ciuc.

Oaspeţii şi-au surclasat fără probleme adversarii şi au făcut instrucţia pe un stadion aproape gol, care nu era plin nici 5% din capacitate.

În jur de 1.000 de oameni ar fi fost prezenţi pe stadionul Steaua, numărul scăzut de fani fiind atribuit anunţului că ”militarii” nu au, din nou, drept de promovare.

Înaintea unui nou sezon în care joacă, teoretic, degeaba, jucătorii conduşi de Daniel Oprţia au dat semne că veştile proaste primite i-au afectat.

Invitat în studioul Orange Sport în urma umilinţei, Florin Răducioiu a recunoscut că ”nu se poate obişnui” cu idea că o echipă profesionistă de fotbal joacă ”de dragul de a juca”.

Fostul team manager de la Dinamo a făcut propunerea controversată ca Legea Sportului să fie schimbată pentru ca Steaua să poată promova, dând exemplu Serbia, unde există echipe deţinute de stat în prima ligă.

Florin Răducioiu, propunere controversată în cazul CSA Steaua

Am impresia că sunt trei sau patru echipe care nu au drept de promovare în Liga 2 (n.r. sunt cinci), Şelimbăr, Steaua, Dumbrăviţa, Baia Mare (n.r. şi Slatina).

Nu vreau să atra antipatia suporterilor stelişti, dar, repet, nu înţeleg, ar trebui să înţeleagă clubul Steaua, cine gestionează acest club, nu pot să mă obişnuiesc cu ideea ca o echipă să joace pur si simplu de dragul de a juca.

Fotbalul nu mai e o glumă, e foarte serios, e o profesie, nu confundăm amatorismul cu profesionalismul, e o echipă care nu joacă pentru nimic, nu are un obiectiv, mi se pare absurd.

Îmi pare rău că nu se face această lege care să permită eventual echipelor gestionate de stat să aibă drept de... în Serbia încă sunt echipe care sunt finanţate de stat.

Intrăm într-un teren minat, nu înţeleg”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare