Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a rezolvat un nou transfer! Fostul jucător al lui Marius Şumudică a sosit în Bănie şi urmează să semneze contractul

Universitatea Craiova a rezolvat un nou transfer! Fostul jucător al lui Marius Şumudică a sosit în Bănie şi urmează să semneze contractulgalerie foto
Comentarii

Deşi are mai mare nevoie de întăriri în centrul apărării, Universitatea Craiova este la un pas de a rezolva venirea unui nou mijlocaş central. Brazilianul Jefferson Nogueira Junior (28 de ani) ar fi sosit deja în Bănie şi urmează să semneze cu clubul oltean.

Odată cu venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universităţii Craiova, în locul demisului Laszlo Balint, era clar că echipa olteană avea să sufere câteva schimbări, aşa cum este normal când se schimbă antrenorul.

Ionuţ Vînă şi Dan Nistor au fost primiţi înapoi la antrenamente, iar fostul selecţioner a experimentat cu mai multe sisteme diferite, printre care şi unul cu trei fundaşi, care a dat roade până acum.

Totuşi, chiar dacă i-a primit înapoi pe cei doi excluşi, Rădoi a identificat zona de la mijlocul terenului ca una cu probleme pentru Universitatea Craiova, astfel că i-a ”delegat” pe şefi să aducă întăriri.

Iar asta s-a şi întâmplat. Conform Fanatik, oltenii sunt la un pas de a completa transferul lui Jefferson Nogueira Junior, un mijlocaş central brazilian, liber de contract după despărţirea de Moreirense (Portugalia).

Jucătorul de 28 de ani ar fi sosit deja la Craiova, unde ar fi trecut vizita medicală, iar zilele viitoare ar urma să semneze un contract valabil pe trei sezoane cu trupa din Bănie.

Cotat la un milion de euro de transfermarkt, Jefferson, aşa cum este cunoscut, se află de mai mult timp pe ”radarul” Universităţii, dar mutarea de abua acum a prins contur.

Decisiv în aducerea brazilianului în Bănie, la fel ca în cazul lui Mirel Rădoi, a fost chiar Marius Şumudică, întrucât actualul tehnician al lui Al Raed a lucrat un an şi jumătate cu acesta în Turcia.

Jefferson a petrecut patru ani alături de Gaziantep, 2018-2022, astfel că a prins întreg mandatul lui Şumudică pe banca echipei, antrenorul român având doar lucruri bune de spus despre fostul său elev.

Jefferson a însumat 93 de apariţii în tricoul lui Gaziantep, timp în care a marcat nouă goluri şi a livra şapte pase decisive, înainte de a face pasul în Portugalia, la Moreirense, unde a petrecut doar jumătate de sezon.

Venirea sa ar fi a cincea rezolvată de Universitatea Craiova în aceast vară, după Raul Silva (Braga), Sergiu Hanca şi Rivaldinho (Cracovia) şi Ivan Martic (FC Sion).

Afla mai multe despre: jefferson nogueira junior 

viewscnt
Articole similare