Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imediat după demiterea unui tehnician din Liga 1, Marius Şumudică a purtat o discuţie cu patronul clubului: ”Mi-a explicat de ce fel de antrenor are nevoie”

Imediat după demiterea unui tehnician din Liga 1, Marius Şumudică a purtat o discuţie cu patronul clubului: ”Mi-a explicat de ce fel de antrenor are nevoie”

Superliga

Comentarii

La începutul acestui sezon, Marius Şumudică (51 de ani) a fost instalat pe banca tehnică a Al Raed, formaţie din primul eşalon al Arabiei Saudite. Deşi are deja un angajament, tehnicianul a purtat o discuţie cu un patron din Liga 1, după demiterea tehnicianului echipei sale.

Plecat din România în urma aventurii ratate de la CFR Cluj, Marius Şumudică a mai preluat trei echipe diferite după despărţirea de campioană, însă niciuna din campionatul nostru.

Tehnicianul de 51 de ani a reuşit să îşi găsească angajamente importante în Turcia şi Arabia Saudită, care i-au adus sume mult peste cele pe care le-ar fi putut încasa în România.

În ciuda acestui lucru, se aude constant că Şumudică ar fi dorit de Universitatea Craiova, echipă care recent şi-a demis antrenorul, pe Gyusi Balint, înlocuindu-l cu Mirel Rădoi.

Interesant este că şi Marius Şumudică a fost contactat de Mihai Rotaru după demiterea lui Balint, dar nu pentru negocieri, ci pentru că ar fi prieteni.

Imediat după demiterea unui tehnician din Liga 1, Marius Şumudică a purtat o discuţie cu patronul clubului

Marius Şumudică a dezvăluit că patronul de la Universitatea Craiova i-a explicat ce fel de antrenor îşi doreşte, tehnicianul lui Al Raed punctând că îl consideră pe Rădoi unul dintre cei mai buni antrenori români ai momentului.

(n.r. te-a surpins venirea lui Rădoi la Craiova?) Nu, nu. Am vorbit cu domnul Rotaru şi mi-a explicat de ce fel de antrenor avea nevoie. (n.r. în ce context aţi vorbit?) E prietenul meu.

(n.r. nu ţi-a făcut o ofertă?) Nu, nu, e prietenul meu. Îi va fi greu să lucrez la Craiova vreodată, pentru că e prietenul meu şi nu vreau cu prietenii să mă cert niciodată.

Dar tot timpul am spus de Mirel Rădoi, Rădoi este unul dintre cei mai buni antrenori ai României, asta e părerea mea.

De câte ori l-am avut adversar, am avut meciuri mult mai grele decât cu antrenorii pe care, de exemplu, i-a avut FCSB cât eu antrenam, care vreţi voi şi cum se numeau.

Pentru mine, cel mai greu adversar, când jucam cu FCSB, era atunci când echipa era antrenată de Mirel Rădoi”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare