Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conte şi Tuchel, la un pas de bătaie! Golul controversat marcat de Tottenham în poarta lui Chelsea a încins spiritele pe Stamford Bridge

VIDEO | Conte şi Tuchel, la un pas de bătaie! Golul controversat marcat de Tottenham în poarta lui Chelsea a încins spiritele pe Stamford Bridge

Premier League

Comentarii

Duminică, Chelsea a primit vizita lui Tottenham, în cea de a doua etapă a Premier League. În minutul 68, Tottenham a egalat cu un gol controversat, care l-a făcut pe Thomas Tuchel să ”erupă”, ajungând la un pas de a sări la bătaie cu omologul său, Antonio Conte.

Conte şi Tuchel, la un pas de bătaie

Un nou sezon din Premier League a debutat în week-end-ul trecut, iar a doua etapă a oferit primul derby important al sezonului: Chelsea - Tottenham.

Cele două echipe, rivale locale, au o istorie lungă de confruntări lăsate cu scandal, iar această ediţie a duelului dintre cele două a oferit noi momente tensionate.

După ce deschisese scorul în prima repriză, prin Koulibaly, Chelsea a fost egalată în minutul 68, în urma unui gol marcat de Hojbjerg.

Totuşi, reuşita avea mari motive să fie anulată, fie pentru un offside, fie pentru un fault care avusese loc cu un minut înainte.

Imediat ce balonul a ajuns în poartă, Thomas Tuchel a izbucnit şi a fost la un pas de a sări la bătaie cu Antonio Conte, fost antrenor pe Stamford Bridge, care se bucura ostentativ în faţa neamţului.

Arbitrii şi staffurile au intervenit pentru a îi despărţi pe cei doi, iar, după mai multe minute de verificări, golul a fost, halucinant, validat.

Cei doi s-au contrat din nou în finalul partidei, după ce Tottenham a egalat în prelungiri, în urma golului de 2-1 marcat de James.

Ambii antrenori au fost eliminaţi în urma fluierului final.

Sursă video: Prima Sport

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare