Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru una dintre vedetele FCSB-ului! Detalii despre discuţiile dintre cele două cluburi: suma cerută de Gigi Becali

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru una dintre vedetele FCSB-ului! Detalii despre discuţiile dintre cele două cluburi: suma cerută de Gigi Becali

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a recunoscut că s-a interesat de transferul unei vedete de la FCSB. Acesta a clarificat că giuleştenii au dorit doar un jucător, nu doi, aşa cum s-a vehiculat, dezvăluind în ce stadiu au ajuns discuţiile dintre cele două cluburi.

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, Rapid a fost propulsată înapoi în elita Ligii 1, reuşind, până acum, o campanie de transferuri impresionantă.

Giuleştenii s-au întărit pe toate poziţiile problematice din sezonul trecut, iar lotul pare pregătit pentru a se lupta la play-off, dacă nu chiar la podium, în acest sezon.

Lista nou-veniţilor a însumat deja opt nume, Marko Dugandzic, Florin Ştefan, Vali Costache, Damien Dussaut, Andrei Ciobanu, Paul Iacob, Jayson Papeau şi Alex Măţan, nouă cu tot cu cumpărarea definitivă a lui Alex Albu, împrumutat în ultima stagiune.

Interesant este că nu toţi aceşti jucători au fost iniţial pe lista lui Adi Mutu: Rapid a trebuit să se reorienteze după ce a realizat că nu poate transfera unele dintre ”ţintele” dorite.

Dugandzic a sosit întrucât nu s-au putut realiza mutările pentru George Puşcaş sau Louis Munteanu, în timp ce Damien Dussaut a fost transferat deşi se zvonea că Radu Boboc, coechipierul său, plecat între timp la FCSB, era de fapt dorit de Mutu.

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru una dintre vedetele FCSB-ului

Iar nici Alex Măţan nu pare să fi fost varianta preferată de giuleşteni în flancul stâng. Victor Angelescu a confirmat că Rapid s-a interesat de transferul lui Florinel Coman.

Deşi s-a vehiculat că atât căpitanul FCSB-ului, cât şi Darius Olaru au fost doriţi de Adi Mutu, Angelescu susţine că interesul a fost doar pentru Coman.

Totuşi, patronul Rapidului a confirmat că subiectul este încheiat, întrucât transferul ar fi prea costisitor pentru rivala FCSB-ului.

S-a închis discuţia, de transferul lui Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, dar subiectul e închis şi gata”, a declarat Angelescu la Pro Arena.

Întrebat despre interesul Rapidului pentru jucătorii săi, Gigi Becali s-a declarat jignit de oferta primită şi a ţinut un discurs rasist la adresa clubului giuleştean.

Totuşi, latifundiarul a punctat că o ofertă de 11 milioane de euro ar fi de ajuns pentru a transfera ambii jucători, şase milioane pentru Olaru şi cinci pentru Coman.

Afla mai multe despre: victor angelescu 

viewscnt
Articole similare