Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş şi-a decis viitorul! Nae Constantin a dezvăluit ce plănuieşte ”omul de bază” de la Petrolul: ”Am înţeles de la el”

Gabi Tamaş şi-a decis viitorul! Nae Constantin a dezvăluit ce plănuieşte ”omul de bază” de la Petrolul: ”Am înţeles de la el”

Petrolul

Comentarii

Gabi Tamaş (38 de ani) s-a impus la Petrolul Ploieşti încă din primele săptămâni la club, dar, la vârsta sa, se apropie de finalul carierei de jucător. Aşadar, acesta trebuie să decidă cu ce doreşte să se ocupe odată ce agaţă ghetele în cui.

În ciuda vârstei sale avansate, Gabi Tamaş a fost unul dintre cei mai constanţi apărători centrali în ultimul sezon al Ligii 1, ajutând-o pe Voluntari să se claseze pe cea mai bună poziţie din istoria clubului, locul al patrulea.

Totuşi, după un an şi jumătate alături de formaţia ilfoveană, jucătorul de 38 de ani a decis să facă pasul la Petrolul, devenind instant un lider în vestiarul ”lupilor galbeni”.

Cotaţi cu a doua şansă împotriva rivalei Rapid, jucătorii conduşi de Nae Constantin au reuşit surpriza şi s-au impus în ”Primus Derby”, iar discursul ţinut de Tamaş în urma jocului a reamintit de ce este atât de iubit de fani.

În ziua din urma meciului, Nae Constantin, care a fost suspendat pentru derby, a vorbit la superlativ despre jucătorul său şi a dezvăluit că acesta şi-a început pregătirea pentru a deveni antrenor.

Gabi Tamaş şi-a decis viitorul

Pe Gabi l-am dorit mult, cu bune şi cu rele! Deocamdată, le-am întâlnit doar pe cele bune, pe toate fronturile. E un om de bază, ne ajută enorm, inclusiv pe mine ca antrenor.

Când cei tineri îl văd cum se pregăteşte, îi obligă cumva să ţină sus ştacheta. Ştie şi când să mai ridice tonul, iar în timpul meciurilor e de mare sprijin să ai pe teren un fotbalist ca Gabi Tamaş, care îi aşează, îi organizează, îi impulsionează.

Am înţeles că şi acum, înaintea partidei cu Rapidul, a ţinut un discurs fantastic în vestiar înainte ca băieţii să iasă pe teren pentru meci.

Nu ştiu dacă asta va dori să facă în viitor, dar am înţeles de la el că intră la licenţă. E un tip cu personalitate, ştie ce vrea, s-ar putea impune fără probleme în vestiar sau în faţa conducătorilor.

Acum, depinde să găsească şi conducători care să accepte să lucreze cu un tip cu personalitatea lui Tamaş”, a declarat Nae Constantin, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare