Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, cuvinte frumoase despre una dintre revelaţiile Ligii 1: ”Mereu încearcă să joace fotbal, se vede că are curaj” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, cuvinte frumoase despre una dintre revelaţiile Ligii 1: ”Mereu încearcă să joace fotbal, se vede că are curaj” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

A cincea etapă a Ligii 1 a oferit un nou rezultat surprinzător la unul dintre meciurile unui ”grand” al Ligii 1. După paşii greşiţi făcuţi de FCSB şi Universitatea Craiova, şi CFR Cluj s-a încurcat, pe teren propriu, cu Botoşani, pierzând 0-1.

La începutul acestui sezon, Marius Croitoru a fost instalat oficial pe banca celor de la FC U Craiova, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoşani şi nu a ajuns la un acord pentru prelungirea sa.

De la pretendentă la play-off, echipa moldoveană era considerată acum printre formaţiile care se vor lupta împotriva retrogradării, mai ales că pierduse şi mai mulţi jucători de bază.

Instalarea lui Mihai Teja pe banca tehnică nu părea prea insiprată, dar, până acum, Botoşani a mers, cel puţin, la fel de bine ca în ultimul sezon.

După victoria cu CFR Cluj, echipa pregătită de Mihai Teja a urcat pe primul loc în clasament şi va încheia etapa în cel mai rău caz pe poziţia secundă, întrucât poate fi întrecută doar de Farul şi Hermannstadt, care se vor duela luni.

Dacă prestaţiile celor de la Botoşani au surprins în general lumea fotbalului, Basarab Panduru a afirmat că se aştepta la un început bun din partea moldovenilor, graţie numirii lui Mihai Teja.

Basarab Panduru, cuvinte frumoase despre una dintre revelaţiile Ligii 1

Expertul Orange Sport a vorbit la superlativ despre tehnician, dar a expus o problemă care l-a urmărit pe acesta de-a lungul carierei, specific că echipele pregătite de el joacă mai bine la începutul mandatului decât mai târziu.

Botoşani ştiam că joacă, ziceam, dacă Botoşani e pe primul loc sau pe primele trei locuri după 10 etape, să nu fiţi surprinşi.

Mihai (n.r. Teja) mereu încearcă să joace fotbal, joacă cu Dragu fundaş stânga, eu îl văd mai mult mijlocaş, se vede că are curaj.

Părea că pot fi probleme, dar, dacă a venit Mihai, le rezolvă Rapid, el e antrenorul care rezolvă rapid problemele.

Mi-aş dori ca după 10 etape să aibă aceleaşi rezultate, pentru că la el s-a mai întâmplat ca... la început e normal să pierzi şi să nu câştigi.

Aici, la Teja, e invers”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare