Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi vrea să provoace primul eşec nou-promovatei FC Hermannstadt: ”Vine din Liga 2, dar cunoaşte bine de tot Superliga”

Gică Hagi vrea să provoace primul eşec nou-promovatei FC Hermannstadt: ”Vine din Liga 2, dar cunoaşte bine de tot Superliga”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit înaintea partidei dintre Farul Constanţa şi FC Hermannstadt.

Cele două echipe vor fi adversare în partida ce va avea loc luni, de la ora 19:30, în etapa a cincea din Superligă.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Hermannstadt, Gică Hagi speră ca Farul să fie prima echipă din acest sezon care o învinge pe formaţia sibiană.

De asemenea, ”Regele” a subliniat faptul că echipa sa trebuie să fie foarte atentă în ambele faze de joc, şi în apărare, şi în atac.

Gică Hagi vrea să provoace primul eşec nou-promovatei FC Hermannstadt

”Întâlnim o echipă care, în acest start de campionat, a demonstrat că ştie să se apere, dar şi să atace. E foarte disciplinată, omogenă şi are jucători experimentaţi.

Chiar dacă vine din Liga a 2-a, grupul cunoaşte bine de tot Superliga şi s-a văzut în aceste prime meciuri. Trebuie să imprimăm ritm şi intensitate foarte bune, să ne impunem din toate punctele de vedere, să ştim să atacăm, dar şi să ne apărăm.

Trebuie să fim incisivi în atac, pentru a marca şi a câştiga partida. Sperăm să fim prima echipă care câştigă în faţa lor în acest sezon. Cele trei puncte sunt foarte importante, trebuie să producem rezultate, adică victorii şi puncte multe.

Nu avem lipsuri. A revenit şi Benzar. Sperăm ca toată lumea să fie aptă până la meci”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare