Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul fotbalist al FCSB-ului, remarcat de Fiorentina. Italienii au fost refuzaţi: ”Ni s-au părut neserioşi”

Noul fotbalist al FCSB-ului, remarcat de Fiorentina. Italienii au fost refuzaţi: ”Ni s-au părut neserioşi”

FCSB

Comentarii

Eduard Radaslavescu este noua senzaţie din lotul celor de la FCSB, iar tatăl acestuia a povestit cum i-au refuzat pe cei de la Fiorentina, clubul italian fiind interesat, la un moment dat, să-l aconteze pe jucătorul de numai 18 ani.

Eduard Radaslavescu a făcut în această vară trecerea de la Farul Constanţa la FCSB. Gigi Becali a plătit 500.000 de euro pentru a-l aduce de la formaţia dobrogeană.

Mijlocaşul de 18 ani şi-a făcut chiar debutul la vicecampioana României. A intrat în ultimele zece minute ale meciului de la Mioveni, scor 1-1.

Totuşi, traseul tânărului jucător putea fi cu totul altul. Chiar tătăl său, Dan Radaslavescu, a povestit cum acesta putea să ajungă în curtea celor de la Fiorentina.

Noul fotbalist al FCSB-ului, remarcat de Fiorentina. Italienii au fost refuzaţi: ”Ni s-au părut neserioşi”

Născut la Orşova, Eduard Radaslavescu a fost remarcat de Gică Hagi, care l-a luat imediat la Academie.

Dar înainte de a ajunge sub îndrumarea antrenorilor de la Academia ”Gheorghe Hagi”, mijlocaşul a stârnit interesul celor de la Fiorentina.

Pentru a-l convinge să vină în Italia, clubul din Serie A i-ar fi oferit şi tatălui său un post în cadrul clubului.

Totuşi, Radaslavescu senior a povestit că a refuzat propunerea Fiorentinei, deoareace aceasta nu era una pe termen lung şi a decis să nu-şi asume riscul.

”Ne propuseseră să mergem acolo timp de şase luni, îmi oferiseră şi mie un post de kineto la un club, dar am refuzat, fiindcă ni s-a părut o chestie neserioasă.

Dar pe Edi l-au remarcat cam peste tot pe afară, prin Grecia, prin Germania, fiindcă ieşea aproape de fiecare dată jucătorul turneului”, a povestit Dan Radaslavescu, tatăl noului jucător de la FCSB, conform Playsport.

Cotat la 500.000 de euro de site-urile de specialitate, Eduard Radaslavescu a ajuns la FCSB pentru a-i oferi lui Nicolae Dică mai multe variante la mijlocul terenului şi ar putea prinde minute inclusiv în returul cu Dunajska Streda.

În vârstă de numai 18 ani, pe care i-a împlinit la finalul lunii trecute, Eduard Radaslavescu este un produs al Academiei ”Gheorghe Hagi” şi internaţional U20 al României.

Pentru Farul, jucătorul a debutat în prima ligă la 17 octombrie 2021, la numai 17 ani şi 2 luni.

Afla mai multe despre: fcsbradaslavescu 

viewscnt
Articole similare