Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a spart banca! Transferul "a costat foarte mulţi bani". A semnat cu FCSB | BREAKING NEWS

Becali a spart banca! Transferul "a costat foarte mulţi bani". A semnat cu FCSB | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a spart banca pentru Eduard Radaslavescu (18 ani). Transferul "a costat foarte mulţi bani", a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport. Managerul FCSB l-a comparat pe Radaslavescu cu Florinel Coman din momentul transferului de la echipa lui Gică Hagi.

FCSB l-a transferat pe Eduard Radaslavescu de la Farul, un transfer care "a costat foarte mulţi bani". Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre venirea lui Radaslasvescu şi a dat din casă în ceea ce priveşte suma de transfer, pe care nu a precizat-o, însă, cu exactitate.

Becali a spart banca! Transferul "a costat foarte mulţi bani". A semnat cu FCSB | BREAKING NEWS

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali a plătit "foarte mulţi bani" pentru transferul lui Eduard Radaslavescu, un "wonderkid" crescut de Gică Hagi la Farul. Oficialul FCSB l-a comparat pe mijlocaş cu Florinel Coman şi a spus că omul de afaceri din Pipera "a vrut neapărat" să ia un jucător de perspectivă.

Vineri, FCSB a oficilizat transferurile lui Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc de la Farul, luaţi la pachet după ce Gigi Becali a bătut palma cu Gică Hagi.

"Radaslavescu este comparabil cu ce era Coman, jucător de mare perspectivă la Hagi. A costat bani, foarte mulţi, din perspectiva asta.

Radaslavescu, pentru mine, este exact la nivelul la care era Coman atunci, chiar dacă Florinel jucase şi câştigase campionatul, e un jucător care la 17 ani deja juca în Liga 1. Gigi a vrut neapărat să ia un jucător de mare perspectivă, cum a făcut şi cu Man", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Eduard Radaslavescu a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut cu Farul, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Radaslavescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer eduard radaslavescugigi becali transfer fcsbfcsb transfer eduard radaslavescugigi becali transfer radaslavescu 

viewscnt
Articole similare