Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două transferuri de ultim moment la FCSB s-au făcut în linişte! Detaliile afacerii, oferite de MM Stoica: "Au ştiut doar Gigi, Dică, Argăseală şi cu mine" | EXCLUSIV

Cele două transferuri de ultim moment la FCSB s-au făcut în linişte! Detaliile afacerii, oferite de MM Stoica: "Au ştiut doar Gigi, Dică, Argăseală şi cu mine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a confirmat transferurile lui Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc de la Farul Constanţa.

Gigi Becali a reuşit să facă încă două transferuri la FCSB: Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc, ambii de la Farul Constanţa. Becali a confirmat că a reuşit să-l transfere pe Eduard Radaslavescu. De asemenea, patronul FCSB susţine că l-a transferat şi pe Radu Boboc.

Gigi Becali ar fi plătit 900.000 de euro pentru transferurile lui Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc, dar Farul ar fi păstrat procente dintr-o eventuală revânzare. Radu Boboc era în ultimul an de contract şi în iarnă ar fi putut semna cu orice echipă, astfel că Gică Hagi a ales să-l lase să se transfere la FCSB.

MM Stoica a dezvăluit că patronul FCSB a dorit să facă cele două transferuri în linişte. Oficialul echipei susţine că FCSB este acoperită pe majoritatea posturilor. 

”Când lui Gigi i se pune pata!”

”De regulă, Gigi spune (n.r. - despre transferuri). De data asta n-a spus. Au ştiut doar Gigi, Dică, Argăseală şi cu mine. Cam de acum două zile eram în discuţii. Culmea e că avem poziţii super acoperite şi mai luăm acolo.

Când lui Gigi i se pune pata. Boboc ne acoperă una dintre poziţii, pentru că poate juca... Bine, pe dreapta nu eram descoperiţi, că avem patru fundaşi dreapta. Aveam doar un singur fundaş stânga şi Şerban. 

Radaslavescu e un copil în care Gigi are mare încredere, copilul are perspectivă, va creşte şi va obţine o sumă. E bine să ai tineri pe care-i creşti pe lângă jucători cu experienţă”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Eduard Radaslavescu are doar 18 ani, joacă mijlocaş ofensiv, dar, la nevoie, poate urca şi ca vârf împins. Are 26 de meciuri pentru Farul Constanţa, un gol şi un assist. Pe transfermarkt.com este cotat la 500.000 de euro.

Radu Boboc, 23 de ani, este fundaş dreapta, dar poate juca şi pe stânga. Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Boboc, însă atunci n-a avut prea mult succes. Fundaşul este cotat la 1,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-gigi becali-eduard radaslavescu-radu boboc 

viewscnt
Articole similare