Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii oferite de noile achiziţii. Ce sfaturi au primit Boboc şi Radaslavescu de la Hagi înainte de a ajunge la FCSB: "Aşa că pentru noi nu e presiune"

Primele declaraţii oferite de noile achiziţii. Ce sfaturi au primit Boboc şi Radaslavescu de la Hagi înainte de a ajunge la FCSB: "Aşa că pentru noi nu e presiune"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a prezentat noile transferuri. Veniţi de la Farul Constanţa, Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu au oferit primele declaraţii în tricoul vicecampioanei României.

"Ne dorim să jucăm în grupele cupelor europene, ne dorim să obţinem rezultate bune şi în campionat, ne dorim să câştigăm cât mai multe trofee. Acum e momentul potrivit pentru acest transfer, m-am maturizat, am strâns multe meciuri şi la naţionala de tineret, sunt foarte pregătit pentru această provocare" , a spus Radu Boboc.

"Nu e o presiune pentru mine, vine de la un alt club unde aveam presiune. Am învăţat multe de la domnul Hagi şi cred că sunt pregătit pentru acest transfer. Domnul Hagi ne-a zis să venim aici cu încredere, cu tupeu, să avem curaj, să muncim în continuare, să continuăm să creştem în carieră şi să devenim cei mai buni" , a declarat Eduard Radaslavescu.

În vârstă de numai 18 ani, pe care i-a împlinit în urmă cu câteva zile (30 iulie), Radaslavescu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi internaţional U20 al României. Pentru Farul jucătorul a debutat în prima ligă la 17 octombrie 2021, la numai 17 ani şi 2 luni.

În vârstă de 23 de ani, Radu Boboc este şi el un produs al Academiei Gheorghe Hagi, unde a ajuns în 2013. A debutat în primul eşalon pentru clubul constănţean la 22.07.2018, într-o partidă cu Dunărea Călăraşi şi a disputat 121 de partide, a înscris 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive. A participat la C.E U21 din 2019 şi 2021, precum şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2022.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare