Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu şi pe Radu Boboc, ambii de la Farul. Prima reacţie a patronului FCSB

ALERTĂ | Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu şi pe Radu Boboc, ambii de la Farul. Prima reacţie a patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reuşit să facă încă două transferuri la FCSB: Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc, ambii de la Farul Constanţa.

UPDATE: Gigi Becali a confirmat că a reuşit să-l transfere pe Eduard Radaslavescu. De asemenea, patronul FCSB susţine că l-a transferat şi pe Radu Boboc.

„Am făcut deja transferul, băiatul se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidenţialitatea, aşa că asta fac. L-am luat şi pe Boboc. Şi el va veni de azi la echipă”, a spus Gigi Becali la playsport.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali ar fi plătit 900.000 de euro pentru transferurile lui Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc, dar Farul ar fi păstrat procente dintr-o eventuală revânzare.

Radu Boboc era în ultimul an de contract şi în iarnă ar fi putut semna cu orice echipă, astfel că Gică Hagi a ales să-l lase să se transfere la FCSB.

Eduard Radaslavescu are doar 18 ani, joacă mijlocaş ofensiv, dar, la nevoie, poate urca şi ca vârf împins. Are 26 de meciuri pentru Farul Constanţa, un gol şi un assist. Pe transfermarkt.com este cotat la 500.000 de euro.

Radu Boboc, 23 de ani, este fundaş dreapta, dar poate juca şi pe stânga. Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Boboc, însă atunci n-a avut prea mult succes. Fundaşul este cotat la 1,3 milioane de euro.


Ştirea iniţială

Gigi Becali a prins din nou curaj pe piaţa transferurilor după ce l-a vândut pe Florin Tănase cu 3 milioane de euro. Patronul FCSB i-a transferat ulterior pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu, pentru care a plătit în total aproape două milioane de euro.

Însă patronul FCSB nu se opreşte aici. Gigi Becali susţine că vrea să facă încă două-trei transferuri şi unul dintre ele ar putea fi un tânăr interesant, care atrage din ce în ce mai mult atenţia.

Gigi Becali a oferit 600.000 de euro pentru transferul unuia dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1

Joi dimineaţă, Gigi Becali a anunţat la Pro Arena că vrea să facă încă 2-3 transferuri. N-a oferit vreun nume, dar a oferit câteva detalii despre unul dintre ei:

”O să mai cumpăr încă unul, mai tânăr. O să vedeţi. Pe ăsta l-am văzut când a debutat, acum vreun an, doi. De atunci mi-a plăcut de el.

O să vedem, nu ştiu, nu suntem chiar siguri, dar o să vedem. Mai vreau să iau, 2-3 jucători cred că mai iau”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Atenţia lui Gigi Becali s-ar fi îndreptat din nou înspre curtea lui Gică Hagi, de unde i-a mai luat de-a lungul timpului pe Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu sau pe Romario Benzar.

De data aceasta, potrivit playsport.ro, cel care l-a încântat pe Gigi Becali este Eduard Radaslavescu, un mijlocaş ofensiv de doar 18 ani care a început deja să se impună la Farul Constanţa.

Radaslavescu este printre cei mai buni din generaţia sa şi unul dintre marile pariurile ale lui Gică Hagi. Conform sursei citate, suma oferită de Gigi Becali este de 600.000 de euro.

Cel mai probabil, Farul va păstra procent şi dintr-o eventuală revânzare, aşa cum a procedat cu toţi jucătorii pe care i-a vândut până acum.

”Discuţiile sunt în derulare, iar cluburile se află într-un punct aproape să bată palma”, a spus o sursă pentru Playsport.

26 de apariţii, un gol şi un assist a adunat Eduard Radaslavescu pentru Farul până la vârsta de 18 ani. El este cotat pe transfermarkt.com la 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare