Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus antrenorul lui Dunajska după ce a terminat în 10 jucători meciul cu FCSB: ”Un astfel de detaliu ne-a întristat”

Ce a spus antrenorul lui Dunajska după ce a terminat în 10 jucători meciul cu FCSB: ”Un astfel de detaliu ne-a întristat”
Comentarii

Adrian Guľa, antrenorul lui Dunajska Streda, îşi laudă jucătorii pentru ceea ce au făcut în eşecul cu 0-1 în faţa FCSB-ului.

În prima manşă din turul 3 al Conference League, FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Dunajska Streda, după un meci destul de intens.

La final, Adrian Guľa s-a declarat uşor nemulţumit de felul în care a fost eliminat Kruzliak, după un fault asupra lui Octavian Opescu, într-o zonă în care jucătorul FCSB-ului putea scăpa singur spre poartă.

Ce a declarat antrenorul lui Dunajska Streda după eşecul cu FCSB

Partida dintre Dunajska Streda şi FCSB a fost destul de echilibrată. Jucătorii lui Nicolae Dică au dominat prima repriza, însă adversarii au intrat mai bine după pauză.

Faza care a decis meciul a avut loc în minutul 68. Kruzliak a greşit o preluare, Octavian Popescu a recuperat şi plec singur spre poartă, însă jucătorul lui Streda a revenit şi l-a oprit prin fault.

Kruzliak mai avea un cartonaş galben, dar arbitrul partidei i-a arătat direct cartonaş roşu şi FCSB a deschis scorul prin Tamm, din lovitura liberă primită în urma acestui fault.

Adrian Guľa spune însă că centralul partidei n-ar fi trebuit să-l elimine direct pe Kruzliak, ci să-i dea al doilea galben.

În rest, Adrian Guľa şi-a felicitat jucătorii pentru felul în care au evoluat şi spune că va încerca în retur să-şi pregătească şi mai bine echipa, astfel încât să răstoarne victoria FCSB-ului.

”Am văzut un meci foarte bun. O echipă puternică a vizitat Dunajska, împotriva căreia am fost foarte aproape să obţinem un rezultat bun, dar detaliile decid de obicei astfel de meciuri. Un astfel de detaliu ne-a întristat şi i-a oferit adversarului şansa de a conduce.

Echipa s-a zbătut şi s-a luptat, deşi jucătorii erau epuizaţi. Au vrut să construiască măcar o şansă de gol şi să profite la maximum de ea. Mai avem o manşă în faţă în care vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne califica şi pentru a mai putea juca măcar un meci acasă în Conference League.

Nu este treaba mea să evaluez arbitrii la nivel european. Nu este treaba mea. Din punctul meu de vedere, a fost o situaţie clară, dar arbitrul a decis altfel. Trebuie să acceptăm.

Ne-am pierdut concentrarea pe parcurs. Trebuie să fim atenţi la asta. În campionat, nu eşti întotdeauna pedepsit pentru asta. Este o lecţie pentru noi.

Băieţii erau trişti, dar în 10 oameni s-au închis şi au luptat”, a declarat Adrian Guľa.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare