Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O companie cu afaceri de miliarde, sponsor la o echipă de tradiţie din România. Urmează inclusiv investiţii în stadion şi în academie: ”Asistăm la un moment istoric”

O companie cu afaceri de miliarde, sponsor la o echipă de tradiţie din România. Urmează inclusiv investiţii în stadion şi în academie: ”Asistăm la un moment istoric”

Fotbal intern

Comentarii

O companie uriaşă, cu venituri anuale de 13 miliarde de euro, a devenit sponsor oficial la una dintre echipele de tradiţie din România.

Într-o perioadă în care cele mai multe companii mari ocolesc asocierea cu fotbalul românesc, o firmă uriaşă din Europa a devenit sponsor la o echipă de tradiţie din România.

Compania are venituri anuale, la nivel mondial, de aproximativ 13 miliarde de euro. Anul trecut, numai în România, a avut o cifră de afaceri de 1,9 miliarde de euro, dublă faţă de anul precedent.

O companie uriaşă a devenit sponsor la o echipă de tradiţie din România

Liberty Steel Group, companie care deţine combinatul siderurgic de la Galaţi, a anunţat că a devenit sponsor oficial la Oţelul, echipă care a reuşit să revină în Liga 2.

Nu se ştiu detalii financiare din contract, dar compania promite că va sprijini echipa în atingerea obiectivelor, în contextul în care Oţelul Galaţi îşi propune să revină în Liga 1.

De asemenea, reprezentanţii companiei Liberty Steel Group au anunţat că vor sprijini energic şi dezvoltarea academiei de juniori a clubului, dar vor fi făcute investiţii şi în stadion.

”În cadrul parteneriatului, Liberty Steel Group, GFG Foundation şi SC Oţelul Galaţi vor oferi suport clubului şi echipei de seniori conduse de antrenorul Dorinel Munteanu, în vederea realizării obiectivelor de performanţă propuse.

Mai mult, partenerii vor contribui la dezvoltarea Academiei de Copii şi Juniori şi a mişcării sportive din comunitate, prin implementarea unor strategii inovatoare.

Stadionul "Oţelul", terenul de luptă al celor mai mari performanţe ale fotbalului gălăţean, va fi în continuare dedicat activităţii echipei, pentru a fi repus pe harta arenelor importante din România", transmit printr-un comunicat reprezentanţii Liberty Steel Group.

”În numele lui Sanjeev Gupta şi al colegilor din Galaţi, suntem mândri să susţinem cea mai iubită echipă din regiunea Galaţi - Liberty este onorat sa facă parte din trecutul şi viitorul echipei Otelul Galaţi.

Clubul are o istorie de succes şi este deţinut de suporteri înfocaţi, mulţi dintre ei colegii noştri, de aceea susţinem clubul şi comunitatea", a declarat Ajay Aggarwal, preşedintele Liberty Steel Group Europe.

Marian Brăilescu, preşedintele Oţelului Galaţi, este plin de optimism după ce a fost încheiat acest parteneriat:

”Asistăm la un moment prin care istoria fotbalului gălăţean este rescrisă. Oţelul, prin sprijinul Liberty şi GFG Foundation, reface echipa puternică care a reprezentat comunitatea la cel mai înalt nivel”, Marian Brăilescu.

Cine este Liberty Steel Group, compania care va sponsoriza Oţelul Galaţi

Liberty Steel Group este o companie metalurgică fondată în 1992, în Marea Britanie şi este printre cele mai mari din Europa. Are însă birouri şi în Dubai, Singapore şi Hong Kong.

Anul trecut, Liberty House Group a avut venituri totale, la nivel mondial, de 13 miliarde de euro.

În România, Liberty House Group deţine Combinatul Siderurgic din Galaţi şi a avut în 2021 o cifră de afaceri de 1,9 miliarde de euro, dublă faţă de anul precedent. Profitul pe 2021, în România, a fost de 964 milioane de euro.

Afla mai multe despre: otelul 

viewscnt
Articole similare