Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţia surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a recunoscut că s-a înşelat: "E o mare bucurie. De atunci n-am mai avut aşa ceva"

Comparaţia surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a recunoscut că s-a înşelat: "E o mare bucurie. De atunci n-am mai avut aşa ceva"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Dunajska Streda, graţie golului marcat de fundaşul central Tamm. Becali a recunoscut că fotbalistul estonian l-a impresionat.

Gigi Becali a făcut chiar şi o comparaţie. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Dawa şi Tamm îi amintesc de cuplul de fundaşi centrali al generaţiei UEFAntastice a FCSB-ului, Ghionea-Goian.

"Tamm a fost pentru mine o mare bucurie. În general, presa sportivă îl cam critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaş central mare. Că greşeşte, ce greşeşte? Nu ai cum să treci de el, când e pe partea lui, nu am nicio treabă.

Acum şi cu Tamm, am făcut un cuplu de fundaşi centrali ce nu am mai avut de la Goian şi Ghionea.

Eu, pentru că sunt patron şi am părerea mea, Dawa e titular, eu am această părere. Eu îl văd jucătorul principal al echipei, care dă siguranţă, pe acolo nu treci niciodată" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Dunajska Streda - FCSB 0-1

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic.

  • Dunajska Streda: Veszelinov – Blackman, Risvanis, Kruzliak, Ciganiks – Dimun, Kacer – Veselovsky (Kalmar 86’), Balogh (Moumou 75’), Szantho (Brunetti 68’) – Krstovic (Nicolaescu 86’). Antrenor: Adrian Gula
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma (Şut 75’) – Miculescu (Lixandru 78’), Oct. Popescu, Fl. Coman (Oaidă 46’) – B. Rusu (I. Stoica 64’). Antrenor: Nicolae Dică

Returul partidei dintre FCSB şi Dunajska Streda se va disputa joi, 11 august, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare