Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, anunţ de ultimă oră pentru Rapid! A confirmat venirea înlocuitorului lui Rareş Ilie: ”Mâine ajunge şi îl vom avea în lot”

Mutu, anunţ de ultimă oră pentru Rapid! A confirmat venirea înlocuitorului lui Rareş Ilie: ”Mâine ajunge şi îl vom avea în lot”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit despre evenimentele din ultimele zile de la Rapid, anunţând transferul lui Alexandru Măţan la clubul din Giuleşti. Tehnicianul de 43 de ani a prefaţat şi meciul dintre echipa sa şi FC Argeş, din etapa a patra a Superligii.

Mutu, anunţ de ultimă oră pentru Rapid! A confirmat venirea înlocuitorului lui Rareş Ilie: ”Mâine ajunge şi îl vom avea în lot”

Adrian Mutu a confirmat faptul că Alex Măţan va fi noul jucător al Rapidului. Acesta va ajunge în România în cursul zilei de duminică, iar Mutu a precizat că jucătorul poate asista şi la meciul dintre Rapid şi FC Argeş.

Antrenorul giuleştenilor a anunţat că mijlocaşul care va împlini 23 de ani la sfârşitul acestei luni se va alătura lotului începând de săptămâna viitoare.

”Mâine după-amiază ajunge, va fi probabil prezent şi la meci. Măţan este jucătorul nostru de săptămâna viitoare şi îl vom avea în lot cu noi”, a declarat Mutu, la conferinţa de presă.

Astfel, Alex Măţan revine în fotbalul românesc după o pauză de un an şi cinci luni. Fotbalistul a fost vândut de Gică Hagi la Columbus Crew în martie 2021 în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

La această sumă se ridică şi actuala sa cotă de piaşă, conform site-ului de spacialitate transfermarkt.com.

La Columbus Crew, Măţan a evoluat în 37 de meciuri în toate competiţiile, dintre care 34 în MLS. Nu a reuşit nici măcar un gol sau assist.

Alex Măţan va ajunge la Rapid pentru a-l înlocui pe Rareş Ilie, plecat la Nice. 

Adrian Mutu a vorbit şi despre interesul care a existat pentru Marco Dulca, jucător ce astăzi a fost anunţat oficial la FCSB

”Au fost discuţii, dar au rămas la nivel de discuţii. Marco a făcut alegerea lui şi îi dorim baftă!”, a completat ”Briliantul”.

De asemenea, Mutu a prefaţat şi meciul dintre Rapid şi FC Argeş, care va avea loc duminică, de la ora 21:45.

”Este un meci important. Vrem să dăm continuitate victoriilor şi întâlnim o echipă bună, unde una dintre armele ei favorite este contraatacul. Deci, trebuie să fim atenţi la ei.

Astea sunt meciurile unde trebuie să fim atenţi şi să câştigăm puncte.

Semnalul de alarmă a fost tras la începutul acestei săptămâni. Am vorbit cu băieţii şi le-am spus că nu este momentul pentru a se relaxa.

Am avut trei meciuri grele, puteam să facem şapte puncte, dar nu era un termen limită acesta de trei mecuri împotriva primelor trei clasate din sezonul trecut”, a adăugat Mutu.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare