Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a "trecut cu brio" peste începutul de foc din Superligă şi a anunţat un transfer din SUA la Rapid: "Suntem în discuţii să îl avem cât mai repede"

Adrian Mutu a "trecut cu brio" peste începutul de foc din Superligă şi a anunţat un transfer din SUA la Rapid: "Suntem în discuţii să îl avem cât mai repede"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu şi Cristian Săpunaru au oferit primele reacţii dinspre Rapid Bucureşti, după a doua victorie din Superligă.

Adrian Mutu, după Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti 0-1

Rapid Bucureşti a învins şi Universitatea Craiova, scor 1-0, în deplasare. Astfel, rapidiştii lui Adrian Mutu au ieşit cu două victorii şi o înfrângere din seria de foc a începutului de campionat, cu CFR Cluj, 0-1, cu FCSB, 2-0, şi Universitatea Craiova, scor 1-0. 

La finalul partidei, Adrian Mutu a anunţat că se negociază transferul lui Alexandru Măţan din SUA, de la Columbus Crew, iar principalul a dat verdictul: Rapid a trecut cu brio peste ultimele două derby-uri. 

"Aşa cum anticipam, complicat, dificil, o echipă bună, cu individualităţi, puternică la nivel fizic, dar am făcut exact ce ne-am propus: să rezistăm. Bineînţeles să şi jucăm, am şi propus fotbal astăzi. Costache aleargă foarte foarte mult, ajută faza defensivă. Aveam nevoie de continuitate în rezultate şi bineînţeles două derby-uri pe care le-am trecut cu brio.

Ioniţă e un jucător care are şi piciorul drept. Chiar i-am zis la pauză să tragă la poartă. Atunci când îşi câştigă poziţia să profite şi să tragă la poartă.

Junior Morais a făcut şi azi un meci excepţional. Atât el, cât şi toată linia defensivă. Au fost atenţi, au fost concentraţi. 

Rolul lui Dugandzic e de marcator, dar azi a făcut un meci extraordinar, chiar dacă n-a marcat. A pus toate resursele de energie în slujba echipei, s-a luptat", a declarat Adrian Mutu, care a vorbit şi despre posibilele transferuri pe care le poate face clubul giuleştean. 

(n.r. - Despre Pitu şi Măţan) Ştiu că suntem în discuţii, nu ştiam despre Pitu, dar ştiu despre Mătan că sunt cluburile în discuţii să îl avem cât mai repede. 

Obiectivul nostru principal e play-off-ul. Chiar dacă am câştigat două derby-uri, campionatul e lung, rămânem cu picioarele pe pământ", a mai spus antrenorul Rapidului. 

Cristian Săpunaru, după victoria cu Universitatea Craiova

Cuvântul a fost luat şi de Cristian Săpunaru, care a recunoscut că echipa trebuie să fie pragmatică. 

"Nu ştiu dacă mai maturi, cât poate un pic mai inteligenţi în joc şi ne urmărim interesul. Ne interesează trei puncte, nu ne mai interesează să jucăm frumos, ne interesează doar să câştigăm cele trei puncte. Să nu setăm alte obiective acum, noi avem un singur obiectiv, care este play-off-ul. 

Cred că dacă mă accidentez şi eu sau oricine de pe linia de fund poate să joace şi fundaş central Junior Morais. Mai rămâne să îl băgăm portar, că are şi reflexe de portar. 

(n.r. - Săpunaru a ajuns la meciul 200) Am îmbătrânit. Sunt fericit că încă mai pot să joc, sunt fericit că joc la echipa pe care o iubesc şi îmi doresc doar să intrăm în play-off anul acesta", a spus căpitanul Rapidului. 

VIDEO | Rezumat Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti 0-1

Afla mai multe despre: adrian mutuuniversitatea craiova rapid 0-1alexandru matan 

viewscnt
Articole similare