Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regimul spartan pe care l-a impus Ovidiu Burcă la Dinamo: ”În primul rând, trebuie să stabilizez lotul!”

Regimul spartan pe care l-a impus Ovidiu Burcă la Dinamo: ”În primul rând, trebuie să stabilizez lotul!”
Comentarii

Dinamo, retrogradată din primul eşalon în acest an, a început sezonul de Liga 2 cu victorie, scor 1-0, în deplasare, în faţa echipei Progresul Spartac, care a venit din liga a treia.

Golul a fost marcat de Borduşanu, în minutul 27. În minutul 77, de la dinamovişti a fost eliminat Amzar, iar în minutul 90+6 a fost eliminat şi Andrei, de la gazde. 

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a recunoscut că a impus un regim de armată la Dinamo. El a dezvăluit că vrea să stabilizeze lotul, pentru a redresa echipa din Ştefan cel Mare. 

”În primul rând, trebuie să stabilizez lotul!”

”Am decis acest stagiu centralizat pentru că trebuie să găsesc cum să îmbin toate elementele pentru a încropi o echipă. Să ne cunoaştem, să avem cât mai multe discuţii, să le urmăresc tot traseul, odihnă, refacere, antrenamente, vitaminizare. Dacă nu controlez pe termen scurt, nu va fi bine pe termen lung”.

Tocmai de aceea a decis ca după refacerea de azi, vineri, din prima parte a zilei, elevii săi să aibă liber, iar sâmbătă se revine la antrenamente! Va fi un antrenament sâmbătă dimineaţă, la Săftica, abia apoi vor primi liber jucătorii, partea a doua a zilei şi duminică.

În primul rând, trebuie să stabilizez lotul. Ca să avem o echipă, în adevăratul sens al cuvântului, e nevoie de coeziune şi stare de spirit. E nevoie de timp, încă descopăr capacitatea jucătorilor de a se adapta. 

Cel mai bine îi voi cunoaşte când va fi presiune maximă, probabil, foarte curând. Aşa, poţi întâlni la antrenamente jucători care sunt «zmei», dar când îi critică tribuna, atunci îi cunoşti cel mai bine!”, a spus Burcă, pentru GSP. 

Afla mai multe despre: dinamo-burcă-liga 2 

viewscnt
Articole similare