Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelici, la primul meci fără Bogdan Rusu, ajuns la FCSB: ”E un gol foarte mare lăsat”. Ce aşteptări are de la duelul cu fostul său jucător

Pelici, la primul meci fără Bogdan Rusu, ajuns la FCSB: ”E un gol foarte mare lăsat”. Ce aşteptări are de la duelul cu fostul său jucător

CS Mioveni

Comentarii

Alexandru Pelici a prefaţat duelul dintre CS Mioveni şi FCSB şi a vorbit despre plecarea lui Bogdan Rusu chiar la formaţia roş-albastră.

CS Mioveni şi FCSB se vor întâlni duminică, de la ora 19:00, în etapa a patra din Superligă.

În conferinţa premergătoare meciului, Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Mioveni, a comentat transferul lui Bogdan Rusu la FCSB, realizat chiar la începutul acestei săptămâni.

Pelici, la primul meci fără Bogdan Rusu, ajuns la FCSB: ”E un gol foarte mare lăsat”

Va fi primul meci în care Pelici nu se va mai putea baza pe serviciile fostului său om de gol, care se va afla în tabăra adversă.

Bogdan Rusu a marcat singurele goluri ale formaţiei argeşene în această ediţie de campionat, în etapa trecută, în eşecul 2-4 în faţa campioanei CFR Cluj.

”Urmează un alt meci împotriva unei alte echipe de top din campionatul nostru. Ştim că ne aşteaptă un nou meci dificil.

A fost o săptămână în care s-au întâmplat diferite evenimente. Cel mai important e plecarea lui Bogdan (n.r. Rusu) după meciul cu CFR.

E o pierdere mare pentru noi. Sperăm să o suplinim. Suntem în căutare de jucători. 

E un gol foarte mare lăsat. Ştim că o parte importantă din golurile date în campionatul trecut au fost înscrise de el.  

Sunt câţiva jucători răciţi şi nu s-au antrenat la capacitate normală.

Sperăm să spargem gheaţa pentru că avem nevoie de punct sau puncte.

Nici nu a chemat să vadă faza (n.r. despre faptul că au fost dezavantajaţi) când a fost jocul împotriva Farului, când a fost situaţia lui Tomiţă. Ar fi chemat şi de acasa, şi pe părinţii lui şi pe toată lumea să vadă faza.

FCSB a schimbat sistemul de joc. E un joc mai care a adus victorii şi asta contează cel mai mult. E important să reuşim să găsim... ei joacă pe două fronturi. Există posibilitatea ca unii jucători să fie puţin obosiţi.

Tamm e la al doilea meci când a marcat din fază fixă. Au jucători cu gabarit periculoşi la faze fixe”, a declarat Pelici.

Afla mai multe despre: fcsbmiovenipelicirusu 

viewscnt
Articole similare