Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii cu ultimul transfer de la FCSB! Becali, decisiv: fotbalistul a semnat! | EXCLUSIV

Emoţii cu ultimul transfer de la FCSB! Becali, decisiv: fotbalistul a semnat! | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Vadim Raţă (29 de ani) de la FC Voluntari, dar Mihai Stoica a avut emoţii cu ultimul transfer pe care l-au făcut "roş-albaştri". MM a stat cu teamă până în ultimă clipă ca Gigi Becali să nu dezvăluie transferul înainte ca jucătorul să fi prezentat oficial la echipă.

Vadim Raţă este ulitmul transfer pe FCSB l-a prezentat oficial, dar mai urmează cel puţin încă unul. În ceea ce-l priveşte pe Vadim Raţă, MM a "stat cu emoţii în fiecare dimineaţă" de teama ca Gigi Becali să nu dezvăluie transferul înainte ca jucătorul să fie prezentat oficial în "roş-albastru".

Becali n-a deconspirat ultimul transfer făcut de FCSB. Fotbalistul a semnat cu FCSB: "Am stat cu emoţii" | EXCLUSIV

FCSB are parte de o campanie de transferuri roditoare în această vară. Ultimul nume înregimentat de "roş-albaştrii" este Vadim Raţă, mijlocaşul pe care FCSB l-a cumpărat cu 300.000 de euro de la FC Voluntari. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că a avut mari emoţii înainte ca mutarea să se oficializeze.

Managerului general al FCSB i-a fost teamă ca Gigi Becali să nu dezvăluie la TV, aşa cum face de obicei, transferul lui Vadim Raţă.

Mihai Stoica a spus că a "stat cu emoţii în fiecare dimineaţă" când verifica dacă Gigi Becali a "scurs" informaţia în spaţiul public.

"Uite, mare lucru că a reuşit Gigi să nu spună câteva zile despre Rată şi că a reuşit să păstreze secretul. Am stat tot timpul cu emoţii dimineaţa, când mă trezeam, mă uitam 'A zis? N-a zis'", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, care apoi a spus că nu crede că Vadim Raţă va fi "gata la timp" pentru meciul cu Viking din play-off-ul Conference League.

"Meciul cu Viking nu cred... Ar fi ideal să putem să-l legitimăm până atunci, măcar la meciul retur să fie", a mai spus Mihai Stoica.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vadim Raţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vadim ratamihai stoica transfer vadim rata fcsbmihai stoica vadim ratagigi becali vadim rata 

viewscnt
Articole similare