adplus-dvertising
You are here:

Vadim Raţă, prima conferinţă de presă la FCSB: ”De ce să îmi fie frică de Becali? Mă bate?”

Vadim Raţă, prima conferinţă de presă la FCSB: ”De ce să îmi fie frică de Becali? Mă bate?”

FCSB

Comentarii

Vadim Raţă a susţinut prima conferinţă de presă de la FCSB.

Emoţii mari! Vadim Raţă a susţinut prima conferinţă de presă de la FCSB: ”De ce să îmi fie frică de Becali? Mă bate?”

Raţă a ajuns la FCSB şi se declară entuziasmat pentru acest nou pas din cariera sa. 

”Nu sunt surprins, de când am venit în România am făcut paşi mici, dar corecţi. Mă bucur că am atras atenţia FCSB-ului. Eu m-am pregătit şi uite că am ajuns. Am avut emoţii mari, le am şi am. E un club mare în România, e un pas foarte mare pentru cariera mea de fotbalist.

Cred că voi face faţă şi vreau să aduc un plus echipei. Dacă vă uitaţi în CV-ul meu e cel mai important club. Nu am frici. Vreau să reuşesc. De ce să îmi fie frică de Becali? Mă bate? Ştiu că iese prin presă dar eu încerc să nu îi dau motive!”, a declarat Raţă. 

Vadim Raţă, om de bază în echipa lui Liviu Ciobotariu cu care a ajuns în play-off, dar şi jucător important în naţionala Republicii Moldova, a mai jucat în Sperligă la Chindia Târgovişte, unde a făcut pasul din ţara natală. Sheriff Tiraspol, FC Tiraspol, Zaria Bălţi, CSF Hope şi Milsami sunt echipele pentru care a jucat în Republica Moldova. 

Nicolae Dică îi poate folosi la mijlocul terenului la FCSB pe: Malcom Edjouma, Darius Olaru, Mihai Lixandru, Alexandru Musi, pe nou-veniţii Marco Dulca şi Eduard Radaslavescu, dar şi pe accidentaţii Adrian Şut şi Ovidiu Popescu. 

FCSB urmează să joace duminică, de la ora 21:30, contra celor de la Chindia Târgovişte în etapa cu numărul 5 a Ligii 1. 

viewscnt
Articole similare