Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un nou TUN marca FCSB. Becali plăteşte o sumă fabuloasă pentru revelaţia din fotbalul românesc

BREAKING | Un nou TUN marca FCSB. Becali plăteşte o sumă fabuloasă pentru revelaţia din fotbalul românescgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, iar acum Gigi Becali continuă să-i întărească serios lotul lui Nicolae Dică. În cazul în care vicecampioana României va intra în grupele competiţiei, latifundiarul din Pipera a promis alte transferuri impresionante.

FCSB n-a mai evoluat în grupele cupelor europene din 2017. Acum, vicecampioana României este foarte aproape de a reveni în prim-plan cu o calificare în grupele Conference League. Roş-albaştrii au trecut fără gol primit de dubla manşă cu Dunajska Streda, iar acum porneşte din nou ca favorită în meciurile cu Viking, din Norvegia.

Pentru ca echipa sa să nu aibă probleme în drumul către grupe, Gigi Becali a continuat campania impresionantă de transferuri din această vară şi l-a adus şi pe Vadim Raţă. În cazul în care echipa sa se va califica în grupe, patronul roş-albaştrilor este dispus să investească serios şi pentru transferul lui Marius Ştefănescu.

BREAKING | Un nou TUN marca FCSB. Becali plăteşte o sumă fabuloasă pentru revelaţia din fotbalul românesc

Mijlocaşul a evoluat alături de Sepsi în preliminariile Conference League, astfel că nu are drept de joc în play-off-ul competiţiei pentru o altă echipă. Însă, dacă FCSB se califică în grupe, fotbalistul de 23 de ani ar putea fi utilizat. În aceste condiţii, fanatik.ro anunţă că Gigi Becali este pregătit să achite clauza de reziliere a lui Marius Ştefănescu.

1,5 milioane de euro este suma pe care Gigi Becali o poate plăti pentru a obţine transferul lui Ştefănescu. Însă, până să ajungă să achite clauza de reziliere, latifundiarul din Pipera poate negocia cu oficialii lui Sepsi. Reprezentanţii clubului din Sf. Gheorghe au refuzat oferta iniţială a roş-albaştrilor, în valoare de 500 de mii de euro, însă au recunoscut că sunt dispuşi să negocieze în continuare cu FCSB pentru transferul lui Ştefănescu.

  • 900 de mii de euro valorează Marius Ştefănescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 2 pase decisive are Ştefănescu în cele 4 meciuri jucate pentru Sepsi, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare